Neteja

El truc de la pela de llimona per al lavabo: ¿per a què serveix?

Mercadona revoluciona els maniàtics de la neteja amb una nova pastilla per al vàter

Aquesta és la millor manera de netejar les rajoles del bany

El truc de la pela de llimona per al lavabo: ¿per a què serveix?
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La neteja del bany és una tasca imprescindible per mantenir la higiene a les llars, on el bany és l’espai que més treball requereix per l’acumulació de bacteris i microorganismes, a més de la humitat. Tot i que hi ha productes de supermercats que ajuden a resoldre de manera eficient aquestes tasques, també hi ha altres elements naturals que compleixen la mateixa finalitat.

Notícies relacionades

Com bé és sabut, les llimones tenen propietats desgreixants que les converteixen en un ingredient ideal per a la neteja del vàter. És efectiu tant contra la calç com les pudors; a més, actua de blanquejador de la ceràmica del vàter.

Per aconseguir-ho, simplement cal tallar quatre llimones per la meitat, esprémer-les i barrejar les peles amb mig litre d’aigua en una batedora. A continuació, s’ha de passar la barreja per un colador i abocar el bicarbonat de sodi resultant a la cisterna. Després d’ajudar-se amb l’escombreta per fregar les parets del vàter, n’hi haurà prou d’estirar la cadena per aconseguir un lavabo net i amb bona aroma.