Els Mossos detenen la parella de la dona assassinada a Torroella

Els Mossos detenen la parella de la dona assassinada a Torroella
1
Es llegeix en minuts
Germán González
Germán González

Periodista.

ver +

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir ahir a Flaçà (Gironès) la parella de Fátima D., la veïna de Torroella de Montgrí trobada morta diumenge passat a l’interior del seu vehicle en una zona de cultius a prop del Ter d’aquesta localitat. La víctima presentava diverses ferides per arma blanca en diverses parts del cos.

La policia buscava el sospitós i el va trobar a Flaçà ahir al migdia. Allà el van detenir per la seva presumpta relació amb la mort de la seva parella. Els Mossos investiguen l’homicidi com a crim masclista.

A partir de la declaració d’amics i familiars de la víctima, els agents van centrar la seva investigació en la parella d’ella, que des que es va trobar el cos sense vida de Fátima va tenir una "actitud sospitosa", segons fonts de la investigació. A més, es remarca que en els interrogatoris de la família de la dona es va indicar que el sospitós havia tingut comportaments agressius amb ella, ja que era una persona molt gelosa i possessiva.

Minut de silenci

Notícies relacionades

Un centenar de veïns de Torroella van fer ahir un minut de silenci per condemnar aquest crim i van demanar "justícia" en un manifest. L’ajuntament va decretar dos dies de dol oficial per la veïna, que feia 10 anys que vivia a la localitat amb la seva família. El consistori es manté en contacte amb un germà d’ella per fer un seguiment de qualsevol atenció que puguin requerir.

L’ajuntament es personarà com a acusació popular en el procediment obert contra el detingut. Fins fa poc Fátima treballava en un bar de Torroella. Ara exercia de cambrera en un altre d’una població pròxima. La seva família no sabia res d’ella des de dissabte i per això van rastrejar el seu dispositiu mòbil fins que van trobar el cotxe que portava, que l’hi havien deixat, amb el cadàver al seu interior.