branded

Pista de patinatge, tallers infantils i una ciutat de fantasia

La màgia del Nadal arriba a L’illa Diagonal, el complex comercial, que proposa noves activitats per gaudir en família i suma també nous espais plens de color

Pista de patinatge, tallers infantils i una ciutat de fantasia

.

3
Es llegeix en minuts

Una maqueta gegant, amb ni més ni menys que 40 m2, que recrea amb tot luxe de detalls una ciutat nadalenca de fantasia anomenada Ciutat Noel, incloent-hi edificis, ciutadans, instal·lacions i il·luminació. I a més, està animada. Aquesta és una de les novetats que estrena el centre comercial L'illa Diagonal per a la temporada nadalenca ja en marxa, i que permet el gaudi de tota la família.

El complex, ubicat a l'avinguda Diagonal de Barcelona, 557, reuneix més de 170 botigues i restaurants i ara, per Nadal, suma a tota la seva oferta nous espais i activitats que acaben definint una proposta especialment completa.

Per facilitar la diversió de tots els visitants, L'Illa Diagonal té un nou horari d'aquí i fins al 7 de gener. I és que obre cada dia de desembre (llevat de 25 i 26), diumenges inclosos, i també de la primera setmana de gener (menys el 6). L'horari és de 9.30 h a 21 h, encara que el diumenge 31 es tancarà una hora abans, a les 20 h.

Façana principal de L'illa Diagonal amb la decoració nadalenca. /

.

Ciutat Noel

Situada a la plaça Central del complex, Ciutat Noel permet submergir-se en una espectacular recreació que imagina una ciutat nadalenca de fantasia com seria la ciutat del Pare Noel. Nevada, bucòlica i encantadora, la urbs està plena d'edificis, persones i detalls, a banda de comptar amb animació i il·luminació. I és que, cada minut aproximadament, el conjunt passa de dia a nit i de nit a dia.

Al costat d'aquesta meravella del modelisme, també es pot contemplar un gegantí arbre de Nadal i el divertit Mesurador del Bon Comportament, que revela si els nens s'han portat bé, o no, només prement un botó.

A més, Ciutat Noel no és l'única maqueta de L’illa Diagonal, perquè a la planta 0 es pot trobar Vila Noel. I al Rebost, el Poblet Noel. Totes dues compten així mateix amb gran atenció pel detall, llum i moviment, i permeten submergir-se igualment en el món de la fantasia nadalenca.

La pista de patinatge torna aquesta temporada. /

.

Pista de patinatge i tallers

Els jardins interiors de Sant Joan de Déu acullen la tradicional pista de patinatge, tot un clàssic del Nadal que torna aquest any a les propostes del centre comercial. Convé, això sí, consultar horaris i disponibilitat per evitar esperes i poder delectar-se al màxim amb aquesta emocionant activitat.

Els caps de setmana s'obre una nova opció: els tallers infantils de manualitats. El cap de setmana del 16 i 17 de desembre, es podrà gaudir del taller de decoració de Nadal amb cartolines. A continuació, els dies 22, 23 i 24 serà el torn del taller de Tió, la tradicional celebració nadalenca catalana. I del 27 de desembre al 5 de gener, també estarà obert l'igualment tradicional taller de fanalets.

Per participar en qualsevol dels tallers cal inscripció prèvia.

L'Umbracle i el seu nou sostre penjant il·luminat. /

.

Espais coloristes

Tampoc es pot deixar perdre una altra de les novetats que proposa L'illa Diagonal per a aquestes dates, l'espai Umbracle, una zona verda, tranquil·la i clara, que presenta un sostre penjant il·luminat a base de tires de llums i avets i que serveix de focus a la vegetació que descansa als peus.

La Bústia del Pare Noel, on els més petits poden remetre els seus desitjos al Pare Noel (fins al 24 de desembre), és una altra alternativa més que popular. Igual que el Patge Reial, que hi serà present des del 27 de desembre (planta 1) per recollir les cartes que els nens vulguin enviar als Reis d’Orient.

Amb una extensa selecció de botigues per a les compres nadalenques i una oferta gastronòmica molt cuidada, així com un mercat de productes frescos a El Rebost, L’illa Diagonal garanteix que tinguis tot el que necessites per viure un Nadal inoblidable.