Mobilitat i transport públic

Una incidència impedeix adquirir la T-mobilitat la vigília de l’inici de la transició al bitllet digital

Una incidència impedeix adquirir la T-mobilitat la vigília de l’inici de la transició al bitllet digital

ATM

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una incidència a la web i l’aplicació de la T-mobilitat, el bitllet ‘contact-less’, està impedint als usuaris adquirir aquest format digital, successor de les targetes de transport públic en el clàssic format de cartróT-usual, T-casual, T-grup i T-familiar. La incidència es produeix la vigília de l’inici de la «transició gradual» amb què la Generalitat busca l’exclusivitat de la T-mobilitat, que es va estrenar el 2021. I és que a partir d’aquest dimarts, aquests títols només es podran comprar amb la T-mobilitat.

«Estem fent tasques de manteniment, disculpa les molèsties. ¡Tornarem a estar disponibles per a tu al més aviat possible!», diu el missatge que es troben els usuaris a l’intentar adquirir la T-mobilitat. 

Notícies relacionades

La incidència arriba després que l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) informés que la majoria de les validacions de títols integrades en caixers automàtics també estan disponibles per a la T-mobilitat. Segons l’ATM, un 50,1% dels viatges ja van aconseguir la nova modalitat el mes passat, el doble que al març, quan la T-jove es va convertir en el primer títol a desaparèixer en format de cartró magnètic.

La incidència ja està originant queixes d’usuaris, que manifesten el seu malestar a les xarxes socials: