Atac d’una balena a Austràlia

Un surfista sobreviu a l’atac d’una balena després de ser colpejat i submergit per ella

L’atac que va patir aquest home confirma que és cada vegada més comú que les bèsties marines ataquin els surfistes amb la hipòtesi principal que només volen jugar

Una surfista a punt de ser engolida per una balena

Una surfista a punt de ser engolida per una balena

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Un home ha sobreviscut a l’atac d’una balena mentre practicava windsurf davant la costa de Mona Val a Sydney (Austràlia). Afortunadament, el surfista va aconseguir sobreviure després de veure’s submergit a l’aigua pel cop que l’animal li va propiciar.

Jason Bree, de 55 anys, va gravar aquest moment únic amb la càmera que portava a sobre mentre surfejava: «Vaig pensar que tot havia acabat per a mi. Mentre estava atrapat sota la balena, vaig pensar que m’ofegaria, que així és com se sent en els últims moments de la teva vida».

En les imatges s’aprecia com la balena surt a la superfície i xoca amb Jason, que de l’impacte es va veure submergit 6 metres sota l’aigua, després que la seva corretja quedés enganxada amb la bèstia marina.

Notícies relacionades

Per fortuna, Jason va aconseguir sortir gairebé il·lès de l’incident i només li «fan mal els músculs i l’espatlla a causa de l’impacte», tot i que s’ha pogut recuperar «totalment».

Respecte a la balena, que algunes persones van titllar d’agressiva, el surfista ha afirmat que és probable que l’animal no volgués fer-li mal i que només volgués jugar.