Hi ha dues denúncies

Investigades dues monitores d’una escola de Vallirana per presumptes agressions sexuals

Els Mossos d’Esquadra han rebut denúncies de dues famílies del centre L’Olivera

Pugen a cinc les denúncies al monitor del Liceu Francès de Barcelona acusat d’agredir sexualment diversos nens

1
Es llegeix en minuts
ACN

La Unitat de Menors dels Mossos d’Esquadra està investigant dues monitores de menjador de l’escola L’Olivera de Vallirana (Baix Llobregat) com presumptes autores d’agressions sexuals a dos nens.

Fonts policials han detallat que aquesta setmana s’han presentat a comissaria denúncies per part de dues famílies i han precisat que en aquests moments no hi ha cap persona detinguda.

Les monitores estan contractades per la Fundació Fundesplai, els responsables de la qual es reuneixen aquest dimecres per analitzar la situació.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Vallirana ha emès un comunicat mostrant el «ferm rebuig de qualsevol tipus de violència i agressió, especialment cap als nens».

Notícies relacionades

El consistori relata que el centre ha comunicat l’activació de tots els protocols establerts davant presumptes casos d’agressions sexuals i que s’han iniciat les actuacions per part dels òrgans competents.

L’ajuntament demana «respecte» per les actuacions policials i el procés judicial obert per garantir la protecció de tots els afectats. Afegeix que dilluns va reunir la Junta de Portaveus de manera extraordinària i es va acordar mostrar el suport a les famílies afectades, a la direcció del centre i a l’AFA.