A Horta-Guinardó

Mor una persona en un accident de trànsit a la Ronda de Dalt de Barcelona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una persona ha mort aquest dilluns al matí a la Ronda de Dalt de Barcelona (B-20) a causa d’un greu accident de trànsit, que ha tallat un carril d’aquesta via a l’altura d’Horta-Guinardó, en sentit Llobregat.

A causa d’aquest succés han tingut lloc cues de fins a 7,5 quilòmetres entre Santa Coloma de Gramenet (Barcelona) i la serra de Collserola ensentit Llobregat. La via ha reobert poc abans de les vuit del matí, informa la Guàrdia Urbana.

Notícies relacionades

Segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT) en un apunt a X recollit per Europa Press, al tall produït cap a les 5.47 hores per aquest accident s’hi han afegit complicacions per la pluja, per la qual cosa han demanat extremar la prudència.

La mateixa via en sentit Besòs també ha presentat cues entre Esplugues de Llobregat (Barcelona) i Collserola. Així mateix, aquest dilluns al matí també s’ha vist col·lapsada la Ronda Litoral de Barcelona, on s’han produït retencions en els dos sentits: entre el Nus de la Trinitat i el port de Barcelona en sentit Llobregat, i entre Sant Adrià de Besòs (Barcelona) i el Nus de la Trinitat en sentit Besòs.