El jutge envia a la presó quatre dels sis detinguts pel tiroteig mortal de Tarragona
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El jutjat de guàrdia de Tarragona ha enviat a la presó quatre de les sis persones detingudes per, presumptament, participar en el tiroteig mortal entre clans de dimarts passat al barri de Campclar (Tarragona), davant una comissaria dels Mossos. A tres els acusen d’homicidi consumat i tots s’enfronten a un delicte de temptativa d’homicidi, a més de tinença il·lícita d’armes i baralla tumultuària.

El tiroteig va passar dimarts passat a les 13.40. Els trets van causar la mort d’un home de 50 anys i dues persones més joves van resultar ferides. La causa del succés estaria relacionada amb una disputa entre diversos clans familiars del barri de Campclar. Els presumptes responsables del tiroteig es van atrinxerar en un pis de la localitat fins que els agents del Grup Especial d’Intervenció (GEI) de la policia catalana va accedir a la vivenda.

Notícies relacionades

En l’operatiu, la policia catalana va intervenir dues armes de foc, una de curta i l’altra llarga. En el dispositiu policial per trobar els presumptes autors van intervenir 150 efectius dels Mossos i també es va necessitar un helicòpter. En aquell moment, els Mossos van prendre declaració a 10 persones, però només en van detenir 6.

El jutge de guàrdia ha acordat llibertat provisional per als altres dos detinguts, amb l’obligació de presentar-se davant el jutjat de forma periòdica. Els fets els continuarà investigant el Jutjat número 4 de Tarragona.

Temes:

Presó Tarragona