Nit vandàlica a Manresa: atac contra sis autocars de l’estació de busos

Regio7 / Twitter

1
Es llegeix en minuts

Un grup de jovesva trencar, aquest diumenge a la nit, els vidres de sis autocars de l’estació de busos de Manresa, segons fonts dels Mossos d’Esquadra. Els fets van tenir lloc cap a les nou del vespre quan un grup d’almenys tres joves (segons es pot veure en uns vídeos que s’han fet virals a les xarxes) va començar a trencar amb pedres els vidres dels autocars que estaven estacionats i fora de servei.

Un grup de joves va trencar amb pedres els vidres de vehicles fora de servei

Els Mossos d’Esquadra estan investigant els fets i duent a terme gestions per esbrinar la identitat dels autors, segons les primeres informacions facilitades pel cos al diari ‘Regió 7’. Ricard Costa, director de Castellà, que forma part del grup Sagalés, que gestiona l’estació d’autobusos, assegura que hi ha set autocars afectats.

Bretolada sense precedents

Notícies relacionades

Malgrat l’atac, els busos han pogut oferir el servei habitual aquest dilluns. Sobre la seguretat a l’estació, Costa explica que la il·luminació va millorar la situació i assegura que mai s’havien trobat una situació com la de diumenge a la nit. En aquest sentit, afirma no saber el motiu de l’atac i creu que es tracta d’una bretolada.

L’acte vandàlic va tenir lloc un dia després de la baralla multitudinària al passeig de Manresa. La baralla es va produir dissabte a la tarda i va enfrontar dos grups que van utilitzar taules i cadires de les terrasses d’alguns establiments per colpejar-se. Es desconeix si aquest acte vandàlic està relacionat amb la baralla.