A Benasc

Mor un veí de Barcelona mentre feia escalada al Pirineu d’Aragó

L’home, de 56 anys, s’ha precipitat al buit quan escalava la cresta de Llosàs

HUE01 Benasque (Huesca), 03/08/03.- Efectivos de la Guardia Civil de Montaña trasladan al montañero británico de 59 años que   resultó hoy herido grave al sufrir una caída de veinte metros y golpearse contra unas rocas en el Ibón de Coronas del Collado Coronas, en la localidad del pirineo oscense de Benasque. EFE/ANGEL SAHUN

HUE01 Benasque (Huesca), 03/08/03.- Efectivos de la Guardia Civil de Montaña trasladan al montañero británico de 59 años que resultó hoy herido grave al sufrir una caída de veinte metros y golpearse contra unas rocas en el Ibón de Coronas del Collado Coronas, en la localidad del pirineo oscense de Benasque. EFE/ANGEL SAHUN / ANGEL SAHUN (EFE)

1
Es llegeix en minuts
ACN

Un home de 56 anys veí de Barcelona ha mort aquest diumenge mentre feia escalada a Benasc, al Pirineu aragonès. Segons ha informat la Guàrdia Civil, la víctima s’ha precipitat al buit quan escalava la Cresta de Llosàs, a la comarca de la Ribagorça, amb un company de 47 anys.

Notícies relacionades

Els serveis d’emergències aragonesos han rebut l’avís de l’accident a les 10.20 hores, han activat el Grup de Rescat Especial d’Intervenció a la Muntanya (GREIM) i han demanat ajuda a la Gendarmeria Francesa de Tarba.

Els mitjans aeris han localitzat el cos sense vida de l’home i un metge ha certificat la seva mort quan han rescatat el cadàver. El difunt ha sigut traslladat a l’Institut Anatòmic Forense d’Osca.