Un acte vandàlic, possible causa d’una explosió en un pis de Sabadell
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos investiguen si un acte vandàlic ha sigut la causa de l’explosió que s’ha registrat aquest migdia en un pis de Sabadell quan no hi havia ningú a la vivenda, una vegada descartat que l’origen fos del subministrament de gas a l’edifici.

Fonts dels Bombers de la Generalitat han explicat a EFE que a les 13.41 hores han sigut alertats d’una explosió en un edifici ubicat al carrer de Calvet d’Estrella de Sabadell, que havia ocasionat danys i caiguda de vidres a la via pública.

Notícies relacionades

Fins a l’edifici, de planta baixa i quatre altures més, s’han desplaçat cinc dotacions dels Bombers, els efectius dels quals han constatat danys en dos pisos ubicats a la segona planta de l’immoble i que en el moment de l’explosió estaven buits. En el succés no s’han registrat ferits.

Tècnics de la companyia de gas s’han desplaçat també fins a l’edifici i han comprovat que l’explosió no tenia el seu origen en la canalització del subministrament a l’immoble. Fonts dels Mossos han informat a EFE que han assumit la investigació de l’origen de l’explosió i no es descarta que hagi sigut provocada per un acte vandàlic