Un detingut quan anava a cometre un robatori tipus ‘teloner’ a l’AP-2 a Tarragona
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimecres de matinada un home de 29 anys quan volia cometre amb una altra persona un robatori tipus ‘teloner’ en un camió estacionat en una àrea de servei de l’AP-2, a l’altura de la Bisbal del Penedès (Tarragona).

Segons informen els Mossos d’Esquadra, els fets va tenir lloc cap a la una de la matinada passada, quan agents de la policia de paisà van accedir a l’àrea de servei, en direcció a Lleida, on en aquell moment hi havia molts camions aparcats.

Els fets

Aquests agents de paisà feien el servei en el marc dels dispositius de prevenció establerts a les principals vies de comunicació del Camp de Tarragona, per evitar furts i robatoris a l’interior dels vehicles.

Quan els agents anaven cap a la zona d’estacionament, van veure dos homes que se n’anaven ràpidament del lloc, on van localitzar un camió que tenia un tall a la part posterior dreta de la lona, si bé no van arribar a robar en el seu interior al detectar la presència policial.

Amb el suport d’altres patrulles dels Mossos, la policia va poder localitzar i detenir un dels dos sospitosos.

¿Què és un robatori tipus ‘teloner’?

Notícies relacionades

El robatori tipus ‘teloner’ és el mètode de furtar mercaderies de dins dels camions tallant les lones dels vehicles pesats que, normalment, estan estacionats en àrees de servei i/o descans per poder sostreure tot allò que es consideri de valor.

El cos policial català ha alertat en més d’una ocasió dels robatoris en àrees de servei, on els lladres aprofiten les distraccions dels conductors per poder furtar i fugir sense que els enxampin.