«Es va normalitzant»

Els espanyols atrapats durant tres dies a Los Angeles comencen a tornar a casa

Els espanyols atrapats durant tres dies a Los Angeles comencen a tornar a casa

Ferran Nadeu

1
Es llegeix en minuts
Beatriz Pérez
Beatriz Pérez

Periodista

Especialista en sanitat, temes de salut

Ubicada/t a Barcelona, Catalunya, Espanya

ver +

Els centenars d’espanyols atrapats des de dissabte a Los Angeles (els EUA) ja comencen a tornar a casa. La companyia de baix cost Level va cancel·lar dissabte els vols Barcelona-Los Angeles i Los Angeles-Barcelona, una cosa que ha afectat uns 280 passatgers als EUA i d’altres a la capital catalana. Aquesta cancel·lació de vols es va produir en dates clau: quan algunes persones havien de reincorporar-se a la feina i quan d’altres començaven les seves vacances.

Notícies relacionades

«El tema es va normalitzant», confirma Lluís Tubau a aquest diari, un dels afectats. És des de dissabte a Los Angeles esperant a agafar el vol de tornada a Barcelona. Tubau, que ahir va denunciar la «desinformació» i el «desemparament» dels passatgers, confima que Level ha anat recol·locant les persones «al llarg del dia d’avui» i molta gent està tornant a Barcelona via París, Amsterdam, Chicago, Filadèlfia i Madrid.

En el cas de la família de Tubau, volaran, via Nueva York, a les 7 del matí (hora nord-americana) i ja tenen les targetes d’embarcament. «Queden pocs [passatgers] per solucionar però hem estat tres dies desinformats i mal atesos», diu.