Horòscop diari

Horòscop d’avui, dimarts 15 d’agost de 2023

¿Vol saber quina és la predicció del seu horòscop d’avui en l’amor, la feina, la salut i els diners? Descobreixi el que li ofereixen els astres

Horòscop d’avui, dimarts 15 d’agost de 2023
2
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

Li expliquem les prediccions de l’horòscop d’avui dimarts, 15 d’agost del 2023, perquè sàpiga com afrontar la jornada tant en l’àmbit laboral com en el personal o de la parella. Recordi que cada dia pot consultar les prediccions per al futur a la nostra pàgina d’horòscops. Cada matí actualitzem les prediccions del seu horòscop perquè no es perdi cap dia el resultat del que diuen els astres. A part d’això, esperem que tingui un bon dia.

Àries (21 març a 19 abril)

El seu magnetisme personal facilitarà molt la seva etapa professional. Potser ha de fer una difícil elecció, per la qual cosa hauria de demanar més d’una opinió. Bufaran bons vents en les seves relacions afectives.

Taure (20 abril a 20 maig)

Potser ha de posposar una cita de feina al sorgir-li un compromís que no podrà eludir. No intenti impressionar a base de despeses innecessàries i mostri la faceta més positiva de la seva personalitat. El dia resultarà molt satisfactori.

Gèminis (21 maig a 20 juny)

A la feina, no es deixi portar per la primera impressió i pensi a consciència abans d’actuar. Estarà una mica confós i necessitarà molta concentració. El seu carisma personal serà notable i millorarà les seves relacions amb els altres.

Càncer (21 juny a 22 juliol)

A la feina, no es deixi vèncer per la seva tendència a l’aïllament i a pensar de manera negativa. No vegi motius ocults en algú que tindrà un desig desinteressat d’ajudar-lo. Al terreny sentimental el dia li oferirà hores felices.

Leo (23 juliol a 22 agost)

Algú, sense proposar-s’ho, incentivarà la seva feina i la farà encara més eficient. Possibilitat de fer una nova amistat. Tot i que hi hagi alguna discrepància amb la seva parella acabaran el dia en harmonia.

Verge (23 agost a 22 setembre)

Si no es mostra actiu i diligent se li acumularà la feina. Un familiar necessitarà la seva ajuda. Sigui generós i no regategi esforços. Dedicar el seu temps lliure a activitats manuals li proporcionarà moltes satisfaccions.

 

 ► Balança (23 setembre a 22 octubre)

Necessitarà perfilar més aquest projecte abans que estigui llest per posar-lo en marxa. Potser avui no aconsegueix veure les coses amb gaire claredat. Miri d’oblidar-ho per una estona i procuri divertir-se. 

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

En el seu entorn laboral algú s’esforçarà a estirar-li la llengua, però procuri reservar-se el que pensa. Centrar-se en la seva comesa i mirar de parlar tan poc com pugui li evitarà molts problemes. Hi haurà bona entesa en la seva vida sentimental. 

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

Jornada laboral irregular, però amb bon rendiment. Potser ha de renunciar a un caprici per una necessitat familiar. Amb els amics passarà els millors moments del dia.

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

Haurà de cuidar al màxim la seva imatge, ja que el seu aspecte i la seva personalitat avui jugaran una important carta en la seva activitat professional. La seva vida social s’accentuarà a la nit.

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

Des d’una nova perspectiva acabarà amb un vell problema. Les seves expectatives professionals avancen a un ritme considerable. Relacions afectives grates. Se sentirà inclinat cap a les activitats artístiques en el seu temps lliure. 

Peixos (19 febrer a 20 març)    

Una mica més de comunicació a la feina li proporcionarà un rendiment més gran dels seus col·laboradors. També hauria de mostrar els seus sentiments a les persones de la seva intimitat i propiciar que ells també manifestin els seus.

Temes:

Horòscop