Virals

La terrible predicció de Ramoncín sobre el futur de Daniel Sancho, acusat d’assassinat a Tailàndia

El tertulià ha donat el seu vaticini sobre el cas de Daniel Sancho

El jove de 29 anys es troba en presó preventiva a la presó de Koh Samui

Cas Daniel Sancho, en directe: Revelen com han sigut els seus primers dies a la presó

La terrible predicció de Ramoncín sobre el futur de Daniel Sancho, acusat d’assassinat a Tailàndia
1
Es llegeix en minuts

Daniel Sancho, el fill del conegut actor espanyol, Rodolfo Sancho, es manté detingut a Tailàndia acusat d’assassinar i esquarterar el cos d’Edwin Arrieta, un cirurgià colombià de 44 anys amb qui presumptament mantenia una relació sentimental, una dada que posteriorment Daniel va negar.

Detingut a Koh Phangan com a principal sospitós del cas, Daniel Sancho es va confessar com a culpable d’assassinat. El jove va arribar a l’illa el 31 de juliol on es va trobar amb la víctima, Edwin Arrieta, que va ser trobat desmembrat en un abocador i al mar.

El cas ha ocupat totes les portades de la premsa internacional, i les opinions, teories i comentaris no han trigat a arribar. Ramoncín té opinió per a gairebé tot, també per al cas de Daniel Sancho. El tertulià de ‘Más vale tarde’ ha parlat amb ‘Europa Press’ sobre el futur del jove de 29 anys, que es troba en presó preventiva a la presó de Koh Samui.

Ramoncín afirma haver tingut sempre una bona relació amb Rodolfo Sancho, del que només pot dir coses bones, i que tenia una molt bona relació amb Sancho Gracia.

Notícies relacionades

«L’únic que puc dir és que lamento moltíssim el que està passant, i la família no m’ho vull ni imaginar. Això, precisament, és el que ens ha de mantenir una mica al marge del que està passant, anant molt amb compte amb el que es diu i esperar que surti la instrucció i a veure què passa», ha expressat Ramoncín per a Europa Press.

Però finalment, el col·laborador s’ha pronunciat sobre el cas Sancho: «Jo crec que ell tindrà un judici molt ràpid, que tindrà una condemna molt dura, duríssima, i l’únic que complirà un temps a les presons d’allà [Tailàndia] i quan compleix un temps determinat es pot demanar que vinguin a complir la condemna aquí [Espanya] i potser al cap de 6 o 8 anys tornarà aquí. El futur immediat que té és molt dur i molt negre».