Gir en el cas Daniel Sancho: va canviar de destinació en l’últim moment

Mediaset

1
Es llegeix en minuts

De la investigació policial se’n desprèn que Daniel Sancho, autor confés de l’assassinat i el desmembrament d’Edwin Arrieta a Tailàndia, és que el fill de l’actor Rodolfo Sancho va viatjar al país del sud-est asiàtic per perpetrar-hi el truculent crim. De fet, és un dels factors que sumen en l’acusació d’homicidi premeditat. No obstant, diverses fonts posen en dubte aquest extrem i afirmen que la seva destinació era una altra.

«Els veritables plans de Daniel Sancho no eren anar a Tailàndia. Va canviar de destí en l’últim moment», ha explicat aquest divendres ‘El programa del verano’ de Mediaset. A més, ha precisat que el jove tenia un altre viatge reservat per a les mateixes dates. ¿On?

Sancho tenia previst tornar a Eivissa, illa en la qual ja va estar al juliol amb la víctima. En aquest sentit, l’última foto que el cuiner va penjar en el seu perfil d’Instagram abans de tancar-lo al públic es va fer allà el 25 de juliol: l’autor confés hi apareixia en un barco, de nit, sense samarreta i amb una copa a la mà.

«Crida l’atenció que, si es tracta d’un crim premeditat, Sancho canviés de plans en l’últim moment», indiquen en el programa, que també ha pogut saber la data de tornada a Espanya des de Tailàndia: tenia un bitllet de tornada per al 23 d’agost.

Què se’n sap amb certesa

Notícies relacionades

La policia tailandesa afirma que té «prou proves» per acusar Sancho d’un homicidi amb premeditació. El fill de l’actor d’’Hospital Central’, ‘Al salir de clase’ i ‘Amar en tiempos revueltos’, entre altres sèries, va arribar a l’illa de Koh Phangan el dilluns 31 de juliol. El mateix dia també hi va aterrar Arrieta. Tots dos havien quedat allà suposadament per celebrar les festes de la lluna plena, va manifestar Sancho a la policia.

L’autor i la víctima es van trobar a la platja de Salat l’endemà, però després no es va saber res més d’Arrieta. La investigació posterior va descobrir Sancho comprant un ganivet i altres estris per desmembrar el cos en 14 trossos aquell mateix dia. El jove va denunciar la desaparició dijous, quan una part de les restes ja havien sigut trobades en un abocador de l’illa.