Cauen dos venedors de droga que amagaven cocaïna a les nanses d’un cotxe

MOSSOS D'ESQUADRA

1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat un punt de venda de cocaïna i haixix molt actiu situat en un pis de la Pineda, a Vila-seca (el Tarragonès). La policia ha detingut dos homes de 44 i 49 anys com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues. Tot i que operaven sobretot des d’una vivenda, la policia també va descobrir 14 dosis de cocaïna preparades per ser venudes i amagades a dins de les nanses de subjecció de l’interior d’un vehicle.

L’operació policial va començar al març quan es va arrestar un dels sospitosos en un control rutinari a la via pública. Al ser escorcollat, se li van trobar 2,5 grams de cocaïna en diversos sobres monodosi i diners en efectiu.

La detenció va permetre ubicar un punt de venda a la menuda de droga en un pis de la Pineda, liderat per dos homes amb diversos antecedents. Els traficants venien la droga des d’aquest pis, però també feien servir un cotxe amb la cocaïna amagada a les nanses de subjecció de les portes.

20.000 euros en droga

Notícies relacionades

Els traficants prenien diverses mesures de contravigilància per mirar d’advertir la possible presència de policies. Es van intervenir una desena de dosis de cocaïna i una pedra d’haixix a diversos compradors. Els Mossos van sol·licitar al Jutjat d’Instrucció 1 de Tarragona una entrada i el registre de l’immoble, on es van trobar 300 grams de cocaïna en roca, 20 embolcalls en monodosi de cocaïna preparada per a la venda i 200 grams d’haixix, la majoria en peces petites destinades al tràfic a la menuda.

Al pis també hi van localitzar 765 euros en efectiu, tres bàscules de precisió i material per embolicar i distribuir els estupefaents. Es calcula que la droga tindria un valor de venda a la menuda d’uns 20.000 euros aproximadament. Els dos detinguts, que acumulen una trentena d’antecedents, han passat aquest dissabte a disposició judicial.