A la platja del Miracle

Mor un home ofegat a Tarragona a l’intentar ajudar dos joves

Mor un home ofegat a Tarragona a l’intentar ajudar dos joves

EPC

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un home de 40 anys i nacionalitat italiana ha mort ofegat aquest dimarts a la platja del Miracle de Tarragona mentre intentava rescatar dos joves que tenien dificultats per sortir de l’aigua.

Els socorristes de la platja han trucat a les 19.35 hores al telèfon d’emergències 112 avisant que dues persones tenien dificultats per sortir del mar, ha explicat Protecció Civil de la Generalitat en un comunicat. 

Un d’ells era una noia de 23 anys, que s’ha empassat una mica d’aigua, i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) l’ha portat a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona amb una crisi d’angoixa, mentre que el noi que anava amb ella no ha necessitat assistència mèdica.

Testimonis dels fets han explicat que el difunt s’ha llançat a l’aigua des de la zona de roques del Fortí per intentar rescatar-los al veure que tenien problemes per sortir de l’aigua, però ha sigut ell qui no ha pogut sortir. Una moto aquàtica de Salvament Marítim ha rescatat l’home i l’ha portat fins a la platja, on se l’ha intentat reanimar sense èxit.

17 ofegats aquest estiu

Per aquests fets s’han activat cinc ambulàncies del SEM, quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions de Bombers de la Generalitat i l’embarcació de Salvament Marítim.

Notícies relacionades

El servei de vigilància i socorrisme en aquesta platja (amb bandera groga aquest dimarts) acaba a les 19.00 hores, però els treballadors encara eren a la zona mitja hora després, quan s’ha produït l’incident.

Amb aquesta víctima hi ha hagut 17 morts a les platges catalanes durant la campanya estival d’aquest any, que va començar el 15 de juny.

Temes:

Ofegats