Almenys sis morts després d’estavellar-se una avioneta a les Muntanyes Rocoses, al Canadà
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Sis persones han mort després que una avioneta petita que es dirigia a una funció en una església s’estavellés a les Muntanyes Rocoses, a l’oest de la ciutat canadenca de Calgary. El vol va sortir aquest divendres a les 21.00 hores (hora local) i hi viatjaven un pilot i cinc passatgers, segons ha informat el canal de televisió CBC.

El Sergent de la Policia Montada del Canadà, Ryan Singleton, ha relatat que els familiars van perdre el contacte amb els passatgers a l’avió al voltant de les 21.30 hores (hora local). Hores més tard, es va informar que l’avió estava retardat, cosa que va provocar que un esquadró de la Reial Força Aèria Canadenca (RCAF) amb seu a Winnipeg en fes una recerca.

L’equip de la RCAF va rastrejar el localitzador d’emergència de l’avió desaparegut fins a la muntanya Bogart, al Kananaskis Country, una àrea muntanyosa a uns 100 quilòmetres a l’oest de Calgary. El lloc de l’accident estava a només uns quilòmetres de la comunitat de Kananaskis Village.

Notícies relacionades

Amb l’ajuda de l’equip de rescat de la muntanya d’Alberta Parks, l’esquadró va estar treballant tot dissabte al matí buscant supervivents al lloc de l’accident, però no en va trobar cap. «En nom de la Policia Montada d’Alberta, m’agradaria expressar les meves més profundes condolences a les famílies de les persones a bord de l’avió», ha dit Singleton als periodistes en una conferència de premsa.

Un especialista en rescat de muntanya ha explicat que «les condicions climàtiques de divendres a la nit a l’àrea estaven ennuvolades, amb núvols baixos a la regió de Kananaskis», però encara no se sap la raó de l’accident.

Temes:

Accident Canadà