Presó per a dos turistes irlandesos per violar una jove a Magaluf

Els fets van passar dimecres de matinada i els acusats van ser detinguts a l’aeroport per la Guàrdia Civil

Presó per a dos turistes irlandesos per violar una jove a Magaluf

GUARDIA CIVIL

1
Es llegeix en minuts

Dos turistes irlandesos han sigut detinguts per violar una jove en un hotel de Magaluf, a Calvià. Els acusats suposadament van agredir sexualment la víctima dimecres de matinada i van ser capturats hores després per la Guàrdia Civil a l’aeroport de Son Sant Joan, quan estaven a punt d’embarcar en un vol de tornada al seu país. El jutjat de guàrdia va acordar ahir el seu ingrés a presó provisional, segons ha informat l’institut armat.

Els fets van passar en una habitació de l’establiment hoteler, des d’on es va alertar la Guàrdia Civil que una turista anglesa havia patit una agressió. Una patrulla va acudir al lloc i es va entrevistar amb la víctima, que va explicar que dos homes l’havien violat. La jove va ser traslladada a Son Espases per ser sotmesa a un reconeixement forense i el cas va ser notificat al jutjat de guàrdia, que va activar el protocol.

Notícies relacionades

Agents del grup especialitzat en delictes sexuals de la Guàrdia Civil de Calvià van posar en marxa una investigació. Els guàrdies van prendre declaració a la noia, que va aportar diverses dades sobre els sospitosos. Amb aquesta informació, els investigadors van comprovar que els acusats ja havien abandonat l’hotel.

La Guàrdia Civil es va desplaçar llavors a l’aeroport de Son Sant Joan, on va portar a terme un operatiu per localitzar i detenir els agressors. Tots dos van ser capturats quan anaven a agafar un vol cap a Dublín. Els acusats van ser traslladats a dependències policials i dijous van ser posats a disposició del jutjat d’instrucció número 1 de Palma, que es trobava en funcions de guàrdia. Després de prendre’ls declaració, el magistrat va acordar el seu ingrés a presó provisional per un delicte d’agressió sexual. La víctima ha sigut atesa per agents especialitzades en aquest tipus de delictes, que l’han acompanyat des de la seva arribada a l’hospital fins que va presentar la denúncia i la van portar després a l’aeroport per agafar un vol de tornada al seu país.

Temes:

Violacions