Horòscop diari

Horòscop d’avui dilluns, 10 de juliol del 2023

¿Vol saber quina és la predicció del seu horòscop d’avui en l’amor, la feina, la salut i els diners? Descobreixi el que li ofereixen els astres

Horòscop d’avui dilluns, 10 de juliol del 2023
2
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

Li expliquem les prediccions de l’horòscop d’avui dilluns, 10 de juliol del 2023, perquè sàpiga com afrontar la jornada tant en l’àmbit laboral com en el personal o de la parella. Recordi que cada dia pot consultar les prediccions per al futur a la nostra pàgina d’horòscops. Cada matí actualitzem les prediccions del seu horòscop perquè no es perdi cap dia el resultat del que diuen els astres. A part d’això, esperem que tingui un bon dia.

Àries (21 març a 19 abril)

Petits arranjaments a casa seva el mantindran distret a primeres hores del dia. La seva parella serà una col·laboradora eficaç. La vida social serà intensa i li brindarà noves amistats interessants.

Taure (20 abril a 20 maig)

Potser decideix posar al dia certs assumptes personals que té retardats. Rebrà bones notícies d’un parent llunyà a través d’altres familiars. A la nit l’amor i l’amistat faran una combinació perfecta.

Gèminis (21 maig a 20 juny)

És possible que passi el dia fora, en un ambient animat, però miri de no excedir-se en les seves despeses. Un petit problema amb la seva parella trobarà una solució ràpida. Velada molt romàntica..

Càncer (21 juny a 22 juliol)

Tasques extres a casa seva el mantindran ocupat gran part del dia. Accepti la invitació per acudir a un lloc molt pintoresc i no se’n penedirà. L’ambient familiar serà més distès. A la nit retiri’s aviat a descansar.

Leo (23 juliol a 22 agost)

Fets feliços en el si familiar faran d’avui un dia molt especial. La diversió en grups es veurà afavorida. El seu bon humor brillarà amb llum pròpia i propiciarà una deliciosa vetllada en companyia d’amics.

Verge (23 agost a 22 setembre)

És probable que rebi una invitació per a una festa i que passi la major part del dia fent preparatius. Possibilitat de conèixer gent important. Procuri no fer ostentacions i ser mesurat en el que digui. En l’amor hi haurà bona entesa i comprensió. 

 ► Balança (23 setembre a 22 octubre)

La seva actitud positiva contribuirà que tot li surti bé. La tarda sembla favorable per rebre notícies, en les quals la cordialitat es posarà de manifest. Algú li farà una confidència que agrairà.

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

Si té fills, hi ha possibilitat de rebre bones notícies referents a la seva educació. El seu carisma personal serà un perfecte aliat per aconseguir fer el que desitja sense contrariar ningú. Hi haurà bons moments en la seva vida sentimental. 

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

Potser sorgeixi algun disgust amb un amic íntim, que es mostrarà exigent i massa segur de si mateix. Potser és aconsellable dedicar la tarda a visitar familiars que té una mica abandonats. La família i l’amistat s’anuncien antagòniques. 

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

És probable que avui hagi de dedicar gran part del dia a obligacions familiars ineludibles. No obstant, disfrutarà també d’intensa vida social. Vagi amb compte amb les indiscrecions.

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

La major part de la seva activitat estarà centrada a casa seva. Els assumptes del cor aniran de meravella. A la nit és possible que se senti inclinat a malgastar. 

Peixos (19 febrer a 20 març)    

Segurament destinarà el matí a l’estudi. Tot i que a la tarda no podrà fer el que havia planejat, ja que sorgiran compromisos ineludibles, passarà un dia formidable. No posposi una visita al dentista.

Temes:

Horòscop