Violència sexual

Un «presentador estrella» de la BBC, acusat de pagar per fotos sexuals d’una menor

Un «presentador estrella» de la BBC, acusat de pagar per fotos sexuals d’una menor
1
Es llegeix en minuts
Lucas Font
Lucas Font

Corresponsal.

ver +

Un «presentador estrella» de la BBC que encara no ha sigut identificat s’enfronta a les acusacions del diari ‘The Sun’, que afirma que va pagar 35.000 lliures (uns 40.000 euros) a una adolescent que en aquell moment tenia 17 anys per fotos sexualment explícites.

L’estrella televisiva, manté el diari, va ser fotografiada en roba interior perquè la jove «actués per a ell», ha relatat la seva mare al diari, que ha afegit que els diners que va rebre la jove, que ara té 20 anys, li van servir per finançar la seva addicció al crac. «Si els pagaments haguessin continuat, la meva filla estaria morta», ha denunciat la dona.

Queixa davant la BBC

El diari ha explicat que la família de la jove es va queixar davant la BBC el 19 de maig i que es van sentir frustrats al veure que l’estrella continuava treballant, motiu pel qual van decidir explicar la història sense demanar diners a canvi.

Un portaveu de la BBC ja ha respost a les acusacions: «Tractem qualsevol acusació amb molta serietat i comptem amb processos per abordar-les de manera proactiva».

Més informació

Notícies relacionades

«Com a part d’això, si rebem informació que requereix més investigació o examen, prendrem mesures per fer-ho. Això inclou intentar activament parlar amb qui ens han contactat per buscar més detalls i comprensió de la situació», ha afegit.

No obstant, el portaveu ha relatat que «si no rebem resposta als nostres intents o no rebem més contacte, això pot limitar la nostra capacitat de progressar, però no significa que les nostres consultes s’aturin», a la qual cosa ha afegit que «si en algun moment surt a la llum o es proporciona nova informació, fins i tot a través dels diaris, s’actuarà en conseqüència, d’acord amb els processos interns».