Succés

Detingut un conductor que va fugir després d’envestir un grup de joves a la sortida d’una discoteca de Cerdanyola del Vallès

Vídeo | Entre peluixos i sabates: així amagaven rellotges robats a Barcelona per valor de 400.000 €

¿Per què el jutge ha decidit continuar investigant l’ADN en el cas d’Helena Jubany?

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han detingut el conductor d’un cotxe per presumptament envestir un grup de joves a la sortida d’una discoteca a Cerdanyola del Vallès (Barcelona) i fugir després, que ha passat a disposició judicial aquest divendres.

Al conductor, de 22 anys, se li atribueixen els presumptes delictes d’homicidi dolós en grau de temptativa i el de conducció temerària, segons ha explicat el cos en un comunicat d’aquest divendres.

Els fets

Notícies relacionades

Els fets van passar a les 7 de la matinada del 9 d’abril quan, suposadament, el detingut els va envestir intencionadament i en cap moment va reduir la velocitat ni es va parar a socórrer les víctimes.

Un dels atropellats va patir lesions de gravetat, per les quals el van traslladar a un centre hospitalari, i va explicar que no coneixia l’acusat. Així mateix, els investigadors van concloure que el detingut és el mateix home que el va colpejar al cap aquella mateixa nit, i té antecedents per «fets similars» a Terrassa (Barcelona).