Mor ofegat en una piscina un home a Torrelles de Foix

Mor ofegat en una piscina un home a Torrelles de Foix

Joaquin Corchero/Europa Press

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un home de 54 anys i nacionalitat espanyola ha mort aquest migdia ofegat en una piscina comunitària a Torrelles de Foix (Alt Penedès), segons han informat fonts de la Generalitat.

El telèfon d’emergències 112 ha rebut un avís a les 15.23 hores per comunicar l’aparició de l’home, ja ofegat, a l’interior de la piscina. Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar dues ambulàncies i un vehicle de comandament del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que no van poder fer res per reanimar-lo.

Les mateixes fonts assenyalen que es van mobilitzar quatre cotxes patrulla dels Mossos d’Esquadra a la zona, per garantir la seguretat del recinte durant les actuacions mèdiques.

Es tracta de la segona víctima mortal en piscines des del 15 de juny. La primera va ser el dia 21 de juny en una piscina de Ponts.

Notícies relacionades

Protecció Civil de la Generalitat ha aprofitat per demanar que s’extremin les precaucions a les piscines i platges aquest estiu: és essencial avisar urgentment al servei de socorrisme o al telèfon 112 per facilitar una actuació ràpida en cas d’observar algú amb dificultats a l’aigua.

En el bany, afegeix Protecció Civil, és necessari tenir presents sempre les nostres condicions i limitacions físiques i evitar un sobreesforç que ens dificulti la sortida de l’aigua i ens posi en risc.

Temes:

Piscines