Des de dissabte passat

Desaparegudes dues menors de 4 i 9 anys a Roquetas de Mar (Almeria)

S’està recollint informació per aclarir els fets relacionats amb aquesta desaparició

En pijama d’hospital i sense documentació, es busca Miguel Ángel: aquest és l’últim vídeo on se’l veu després de desaparèixer

Desaparegudes dues menors de 4 i 9 anys a Roquetas de Mar (Almeria)
1
Es llegeix en minuts

El Centre Nacional de Desapareguts del Ministeri de l’Interior del Govern va publicar aquest dilluns que s’havia rebut una alerta per la desaparició de dues germanes de 4 i 9 anys a Roquetas de Mar (Almeria) des de dissabte passat. Karina Melisa, de 4 anys, mesura 1,10 metres, i Dalia Luisa, de 9 anys, mesura 1,55 metres, i totes dues tenen els cabells rossos i ondulats.

Així ho han confirmat a Europa Press fonts de la Guàrdia Civil d’Almeria, que han assenyalat que s’està recollint informació per aclarir els fets relacionats amb aquesta desaparició, que també ha sigut difosa en xarxes socials per l’Asociación Sos Desaparecidos.

Notícies relacionades

La Comandància d’Almeria ha informat Efe que després de la interposició de la denúncia «estan analitzant les circumstàncies en les quals s’ha produït la desaparició» i fonts pròximes al cas han indicat que aquesta denúncia va ser presentada per la mare de les menors i que es podria tractar d’un presumpte cas de «segrest parental».

Segons s’informa en el cartell de desaparició, les dues nenes tenen els cabells rossos i ondulats i els ulls marrons i van ser vistes per última vegada el dissabte 24 de juny a Roquetas de Mar. No han transcendit dades de la seva vestimenta.