12 € L’ENTRADA

Concert solidari contra l’autisme el 29 de juny a la Sala Bikini

Concert solidari contra l’autisme el 29 de juny a la Sala Bikini

EP

1
Es llegeix en minuts

La Sala Bikini acull dijous vinent 29 de juny, a partir de les 21 hores, un concert solidari que pretén recaptar fons per lluitar contra l’autisme. La recaptació de la que s’espera que sigui una nit màgica s’entregarà a la Fundació Lovaas, que ofereix tractaments a persones que tenen un trastorn de l’espectre autista (TEA).

El concert va a càrrec del grup Random, una banda de funky i rock formada per sis músics professionals amb 20 anys d’experiència i que versiona les cançons més aclamades, cosa que garanteix diversió i ball. També actuarà DJ. Caram. I alguna actuació sorpresa afegida que no pot anticipar-se. Les entrades costen 12 euros si es compren anticipadament (rockrandom.com) i 20 euros el mateix dia a la sala.

Notícies relacionades

La nova nit benèfica està auspiciada pel col·lectiu Relats Solidaris, un grup de periodistes esportius catalans que cada any edita un llibre amb finalitats altruistes. Els beneficis de les vendes s’entreguen a una oenagé o fundació. El projecte anual compta amb el suport d’un esportista de renom, la col·laboració de CaixaBank, que corre amb les despeses de la impremta, i d’El Corte Inglés, que ven els exemplars (15 €), sense cap marge de benefici propi. Als dos principals espònsors s’han unit aquest any 40 patrocinadors més.

Robert Lewandowski és el padrí de l’edició del 2023, que es va presentar l’11 d’abril. Des d’aleshores, paral·lelament a la venda dels llibres als centres (i via internet) d’El Corte Inglés, s’han celebrat altres activitats: dos tornejos de pàdel i la Nit Màgica a Casa Batlló, amb la col·laboració desinteressada de Joan Dausà en una actuació memorable. El 2 de juny, es va disputar a Santander un torneig triangular d’exjugadors del Racing, el Barcelona i el Reial Madrid. Totes persegueixen obtenir el màxim d’ajudes possible per combatre el TEA i millorar la qualitat de vida de les persones afectades.

Temes:

Autisme