Foc forestal

Els Bombers treballen en un incendi a Sant Boi de Llobregat

Els Bombers treballen en un incendi a Sant Boi de Llobregat

Bombers

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Bombers de la Generalitat estan treballant en un incendi que afecta una zona de rostolls a Sant Boi de Llobregat, a prop del Grup Ciutat Cooperativa.

El cos d’emergències ha rebut l’avís a les 18.26 hores i ha alertat que el foc està totalment desenvolupat, però evoluciona favorablement. Un total de 15 dotacions terrestres i 2 d’aèries MAER estan treballant per controlar l’incendi.

La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per ampliar aquesta informació, que actualitzarà d’aquí uns minuts. Si voleu rebre al mòbil alertes sobre aquesta notícia o d’altres, us podeu descarregar les aplicacions per a Android o IOS.

Per rebre cada dia al correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats a elperiodico.com, doneu-vos d’alta als nostres butlletins informatius o registreu-vos-hi per disfrutar dels continguts P+. També us hi podeu subscriure per consultar ‘online’ l’edició digital impresa o rebre el diari a casa. Només per ser-ne subscriptors, disfrutareu de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al Club del subscriptor d’El Periódico.