Ofegament mortal

Mor un home de 76 anys en una piscina de Ponts (Lleida)

Mor un home de 76 anys en una piscina de Ponts (Lleida)
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un home de 76 anys i nacionalitat espanyola ha mort aquest migdia ofegat a la piscina d’un club esportiu de Ponts (la Noguera, Lleida).

Els serveis d’emergències han rebut l’avís a les 13.17 hores, informant que havien tret de l’aigua l’home, que estava en parada cardiorespiratòria, i que el socorrista l’estava intentant reanimar.

Fins al lloc dels fets s’ha desplaçat una ambulància i un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que han seguit amb les maniobres. Tot i així, l’home ha mort al lloc de l’incident. També s’ha desplaçat fins a Ponts una dotació dels Mossos d’Esquadra i els agents municipals.

Indicacions

Notícies relacionades

Des de Protecció Civil de la Generalitat han recordat la importància d’extremar les precaucions a les piscines i platges aquest estiu. Si s’observa que algú es troba malament o té dificultats dins de l’aigua s’ha d’avisar urgentment el servei de socorrisme o al telèfon 112 per facilitar que actuïn de manera ràpida.

A l’hora del bany, cal tenir presents sempre les nostres condicions i limitacions físiques i evitar un sobreesforç que ens dificulti la sortida de l’aigua i ens posi en risc.

Temes:

Ofegats