Educació

«¿Quina merda teniu els pares al cap?»: un titellaire carrega contra les famílies per un boicot infantil a la seva funció

«¿Quina merda teniu els pares al cap?»: un titellaire carrega contra les famílies per un boicot infantil a la seva funció

TikTok

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El titellaire Mario Enzo ha compartit en el seu perfil de TikTok, no sense cert dramatisme incendiat, el que, segons ell, «no ha viscut en la vida»: que el comportament del públic infantil havia boicotejat la seva funció en ple carrer. «Em sento com en la merda com a artista i com a persona, estic flipant en colors».

@marioezno♬ so original – Mario Ezno

Notícies relacionades

Segons el seu relat, «els nens han començat a pegar el titella i a fer de tot» i un d’ells, assegura, «li ha enganxat un moc». Aquest repertori d’incidències l’han portat a llançar a les xarxes una andanada contra els pares i la seva presumpta falta d’educació. «¿Quina merda teniu al cap? Teniu fills i la responsabilitat és vostra», segueix el titellaire en un monòleg incendiat. «M’han rebentat la funció i ni un pare, ni un, ha agafat el seu fill pel braç i li ha dit que això no es fa».

El vídeo ha corregut per la plataforma de manera infecciosa i els usuaris s’han repartit entre els que han compartit la seva indignació i els que han ironitzat amb la diatriba del titellaire. «Enzo ha descobert els nens», ha escrit un d’ells.

Temes:

Educació Pares