Crim masclista

Prop de 6.000 persones es concentren a Cornellà per rebutjar l’últim crim masclista

Prop de 6.000 persones es concentren a Cornellà per rebutjar l’últim crim masclista

MAria

1
Es llegeix en minuts

Gairebé 6.000 persones, segons la Guàrdia Urbana de Cornellà de Llobregat, s’han concentrat al municipi aquest diumenge cap al tard per rebutjar l’últim crim masclista a la ciutat.

El succés ha tingut lloc quan un home de 34 anys ha assassinat presumptament la seva parella, de 39, al pis que compartien amb el seu fill de 2 anys, que era a la vivenda en el moment de l’incident.

Condemna rotunda

En una declaració institucional, s’ha condemnat «de forma rotunda i enèrgica» l’assassinat d’una dona a mans de la seva parella i s’ha mostrat solidaritat cap a la família de la víctima.

Per la seva banda, la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge, també ha mostrat «rebuig, indignació i consternació» pels fets.

A l’acte celebrat a la plaça de Catalunya han assistit alguns dels artistes que aquesta tarda havien d’actuar a Cornellà amb motiu de les festes del Corpus, com Nil Moliner o Alfred Garcia, i els Castellers de Cornellà han fet un pilar en símbol de dol.

Succés de matinada

Notícies relacionades

L’assassinat masclista ha tingut lloc a altes hores de la matinada, davant la presència del fill menor de la parella, així com diversos familiars que vivien a la mateixa la vivenda, situada a la frontera entre Sant Ildefons i Gavarra.

Els veïns de la zona han confirmat les baralles entre la parella i els maltractaments de l’home a la dona

Temes:

Cornellà