Baralla multitudinària

Una baralla a la discoteca Waka acaba amb un ferit per arma blanca i tres detinguts

Una baralla a la discoteca Waka acaba amb un ferit per arma blanca i tres detinguts
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La discoteca Waka de Sant Quirze del Vallès va ser escenari dissabte a la matinada d’una baralla multitudinària que va acabar amb un jove de 18 anys ferit per arma blanca i tres detinguts, un d’ells menor d’edat, a Sabadell. La baralla va començar passades les 4 de la matinada a l’exterior del polèmic establiment d’oci nocturn, que acumula diverses agressions sexuals i episodis titllats de racistes entre el personal de seguretat i alguns clients. Posteriorment, una part de la quarantena de persones que va presenciar la baralla va continuar perseguint-se fins a l’estació de Rodalies Sabadell Sud, on es va produir l’incident.

Diversos joves van arribar a les instal·lacions «ensangonats i molt espantats» i van demanar ajuda als vigilants de la instal·lació, va informar ‘Crónica Global’. Els supervisors van intervenir-hi per separar els implicats i retenir els presumptes agressors fins que van arribar els Mossos d’Esquadra, que van rebre l’avís a les 6.11 hores.

Notícies relacionades

En aquell forcejament, els treballadors també van ser suposadament amenaçats amb una navalla pels detinguts. A més, dos vigilants van resultar ferits. En concret, un va patir una fractura a la mà i un altre a la clavícula, va indicar el mitjà digital.

El jove ferit va patir diversos talls al cap i va ser traslladat en estat menys greu a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), va confirmar el cos policial a Europa Press.