Festa ‘il·legal’

Els Mossos desallotgen la ‘rave’ d’Ivars de Noguera (Lleida)

Els Mossos desallotgen la ‘rave’ d’Ivars de Noguera (Lleida)

ACN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han desallotjat aquest dimecres a la tarda la festa ‘rave’ a Ivars de Noguera (Lleida) que feia diversos dies que se celebrava. La policia, amb uns 100 efectius, ha envoltat el perímetre i ha anat identificant tots els assistents que quedaven, menys de 100. Després de la identificació, el cos els ha obligat a anar-se’n de la festa, i al poble veí un control els ha fet tests de drogues i alcohol als conductors. De moment han denunciat 20 persones.

Les autoritats també han localitzat el detingut que dissabte es va escapar després d’agredir els agents que custodiaven l’entrada a la zona. Els Mossos han desplegat els efectius antiavalots ARRO i la Brimo, un helicòpter, policia administrativa i drons.

No és la primera vegada

Notícies relacionades

Els sindicats de Sindicat Autònom de Policia i Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya van denunciar que la ‘rave’ d’Ivars de Noguera no era «aïllada», ja que aquest tipus d’esdeveniments són «freqüents» a tot el territori català. En aquest sentit van recordar al Govern i el Parlament que «tenen l’obligació» de «garantir i protegir» la convivència de la ciutadania.

Aquest mateix any hi va haver diverses ‘raves’ ‘il·legals’ a diverses localitats de Catalunya. A l’abril, a Sant Jordi Desvalls (Girona) una altra ‘rave’ va reunir unes 250 persones a la localitat; així mateix, al febrer una altra ‘rave’ a Sarral, a la Conca de Barberà (Tarragona), va acumular unes 1.000 persones. La majoria d’aquestes festes se celebren en descampats o paratges allunyats del centre urbà.

Temes:

Festes