Foc en un pis

Un incendi causat per una espelma deixa 6 ferits i 36 de desallotjats a Terrassa

Un incendi causat per una espelma deixa 6 ferits i 36 de desallotjats a Terrassa

ACN

1
Es llegeix en minuts
EFE

Un incendi causat per una espelma en un pis ha deixat sis persones ferides i n’ha provocat el desallotjament de 36 al carrer Ricardo Caro de Terrassa (Barcelona). També diversos agents de la Policia Municipal han hagut de ser atesos per inhalació de fum a l’haver accedit a l’immoble per rescatar les persones que es trobaven a l’interior.

Segons fonts policials, l’avís de l’incendi s’ha rebut al voltant de les 00.17 hores d’aquest dimarts i fins al lloc del sinistre s’han dirigit cinc dotacions de la Policia Municipal.

Dispositiu policial

Els agents han tallat la circulació del carrer i han accedit a l’edifici, on han desallotjat les 36 persones que es trobaven dins i han mirat d’apaivagar el foc amb els extintors de l’escala de la comunitat i dels cotxes patrulla.

Les set dotacions de Bombers desplaçades al lloc van procedir a sufocar l’incendi, que s’havia iniciat a causa d’unes espelmes enceses que havien caigut en un matalàs d’una de les vivendes del tercer pis.

Els Bombers també han fet la ventilació interior de tota l’escala i han accedit a totes les vivendes per poder obrir les finestres i ventilar-les.

Assistència mèdica

Van haver de ser assistides pel SEM un total de 17 persones, sis de les quals van ser traslladades a un centre sanitari, entre elles, una dona embarassada i un nadó que es trobava a l’últim pis de la vivenda i que va ser rescatat a través de la teulada.

Notícies relacionades

També van ser assistits diversos agents de la policia per inhalació de fum i un per un possible esquinç al turmell mentre es trobava a l’interior de la vivenda.

Poc després de dos quarts de dues de la matinada es va restablir la circulació del trànsit i els agents policials van acompanyar els veïns i veïnes desallotjats a les seves vivendes, una vegada comprovat que podien passar la nit sense risc.

Temes:

Terrassa