Estafes

Detingut un home a Sabadell que estafava dones a qui coneixia en aplicacions de cites

Detingut un home a Sabadell que estafava dones a qui coneixia en aplicacions de cites
1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sabadell van detenir un home de 39 anys l’1 de juny com a presumpte autor de dos delictes d’estafa a dues dones a qui va conèixer a través d’aplicacions de cites.

El cos policial va rebre dues denúncies de dues persones que asseguraven que havien conegut un home a través d’una pàgina web de cites, que deia que era metge i que tenia un alt poder econòmic, però que havia tingut un problema i necessitava diners en efectiu. El detingut els demanava diners i els prometia que els tornaria. Segons els Mossos d’Esquadra, en els dos casos les víctimes van acceptar deixar-li diners: la primera li va deixar uns 4.000 euros i la segona uns 600.

No contestar trucades

Notícies relacionades

Les dues víctimes de l’estafa van anar a denunciar els fets a la Policia Local de la Llagosta i als Mossos d’Esquadra de Sabadell, respectivament, al veure que l’home no els contestava les trucades i missatges quan elles li reclamaven els diners.

Els Mossos d’Esquadra han confirmat que la investigació continua oberta i no descarten que es pugui relacionar el detingut amb nous fets delictius.