Obituari

Mor el president de Dincat Manuel Palou a Barcelona als 76 anys

  • Els discapacitats intel·lectuals denuncien llistes d’espera de 22 mesos per accedir a una residència

Mor el president de Dincat Manuel Palou a Barcelona als 76 anys

Dincat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president de la Federació Catalana de la Discapacitat Intel·lectual (Dincat), Manuel Palou, ha mort aquest dijous a Barcelona a l’edat de 76 anys.

Així ho ha anunciat la federació en un comunicat, on destaquen la «llarga trajectòria professional en el sector de la discapacitat individual» de qui va ser el seu dirigent durant quatre anys, i també ha remarcat la seva implicació en el govern d’entitats del sector, en un comunicat d’aquest divendres.

Entre d’altres, Palou va integrar la Junta Directiva de la Coordinadora Tallers entre el 1994 i el 2001, la presidència de la Fundació Viver de Bell-lloc des del 2013 i la de l’Associació Empresarial d’Economia Social Dincat (AEES) el 2017.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha destacat «l’entusiasme, l’alegria i el compromís permanent per a una societat més justa», en un tuit.

Notícies relacionades

També el conseller de Drets Socials, Carlos Campuzano, que fins al seu nomenament en el Govern era director del Dincat, ha lamentat la mort de Palou en un missatge a les xarxes socials.

El funeral serà aquest diumenge a les 13.30 hores al tanatori de Sant Gervasi de Barcelona, si bé la vetlla començarà a les 10.30 hores.