Investigació en marxa

Dos detinguts per violar amb submissió química una noia a Terrassa

  • https://www.elperiodico.com/es/succesos/20220629/violadors-discoteca-burundanga-sumissio-quimica-13966710

Dos detinguts per violar amb submissió química una noia a Terrassa

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes residents a Terrassa per violar una dona el cap de setmana passat. Els investigats es van acostar a la víctima en un establiment d’oci nocturn. Segons va denunciar la noia, a l’interior d’aquest local li van oferir un ‘chupito'. Després, agressors i víctima es van traslladar al seu domicili. Va ser en aquest lloc quan la víctima, amb l’estat de consciència afectat, presumptament va ser agredida sexualment.

Notícies relacionades

La víctima va prendre consciència l’endemà del que va patir la nit anterior i va acudir a una comissaria dels Mossos per presentar una denúncia formal per aquests fets. Els policies catalans van arrencar una investigació que va començar per identificar els sospitosos i que ha acabat amb el seu arrest. El cas ja no es troba sota secret de sumari després de la detenció dels dos homes.

Una part de la investigació ha de comprovar ara si el ‘chupito' que assegura haver consumit la víctima, i que la va deixar en una situació de vulnerabilitat, contenia alguna droga dissolta pels agressors amb l’objectiu d’adormir-la per violar-la sense el seu consentiment.