Horòscop diari

Horòscop d’avui, dilluns 15 de maig del 2023

¿Vol saber quina és la predicció del seu horòscop d’avui en l’amor, la feina, la salut i els diners? Descobreixi el que li ofereixen els astres

Horòscop d’avui, dilluns 15 de maig del 2023
3
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

Li expliquem les prediccions de l’horòscop d’avui dilluns, 15 de maig del 2023, perquè sàpiga com afrontar la jornada tant en l’àmbit laboral com en el personal o de la parella. Recordi que cada dia pot consultar les prediccions per al futur a la nostra pàgina d’horòscops. Cada matí actualitzem les prediccions del seu horòscop perquè no es perdi cap dia el resultat del que diuen els astres. A part d’això, esperem que tingui un bon dia.

Àries (21 març a 19 abril)

En temes professionals, confiï plenament en el consell d’un amic i no intenti ocupar-se de més del que pot, ja que les seves forces no estaran al nivell dels seus desitjos. Si pensa celebrar alguna cosa a casa seva, no convidi persones que no li agradin, encara que pensi està obligat a fer-ho.

Taure (20 abril a 20 maig)

Posi les cartes sobre la taula i aclareixi la situació amb un amic. Deixar-ho córrer només conduirà a empitjorar la situació. A la nit, negocis i diversió seran inseparables. És possible que decideixi fer canvis en la seva estratègia professional.

Gèminis (21 maig a 20 juny)

Si fa comptes, pot espantar-se del que gasta. No perdi el temps lamentant-se i faci plans per cenyir-se a un pressupost. Dia favorable per a plans a casa i afers personals.

Càncer (21 juny a 22 juliol)

Tot i que potser hi hagi un canvi de plans, la nova alternativa serà del seu grat. Inconstància i volubilitat continuaran sent constants en la seva manera de ser. A la nit haurien de tenir prioritat les activitats familiars.

Leo (23 juliol a 22 agost)

En una situació familiar, no s’encaselli en la seva idea i obri la porta a altres possibilitats. També seria molt aconsellable una bona dosi d’humilitat. En el pla sentimental haurà de cedir o convèncer. Perdrà la partida si vol imposar la seva opinió.

Verge (23 agost a 22 setembre)

Tindrà notícies d’un familiar que l’obligaran a canviar de plans. La seva vida social es veurà afavorida. Aviat sorgiran noves idees relacionades amb la seva feina. Relacions sentimentals molt apagades. 

 

Balança (23 setembre a 22 octubre)

Doni prioritat a la família. Sorgiran problemes a casa que requeriran la seva presència. Milloraran les seves relacions, tot i que no podrà lligar caps solts fins a última hora del dia. Aprofiti la vetllada per relaxar-se i descansar.

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

Una trucada o una carta li portarà excel·lents notícies. Farà bé d’alegrar-se’n, però recordi que encara té temes familiars pendents de resoldre. La nit s’anuncia molt divertida.

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

Estarà decidit a invertir i, si estudia el tema amb calma, és possible que faci una bona operació. Viatge a la vista per qüestions familiars. Doni el seu suport i no defraudi les persones que confien en vostè.

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

Procuri no triar segons el seu gust si ha de fer algun regal, ja que molt segurament s’equivocaria. Avui li atrauran coses realment extravagants, així que seria convenient que es deixés aconsellar. Se sentirà totalment desbocat i voldrà viure experiències noves.

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

Disposarà del temps lliure que necessita per concloure alguns temes personals pendents. La seva ment analítica i clara l’ajudarà a veure les coses amb perspectiva. Vespre ple de confidències i comprensió.

Peixos (19 febrer a 20 març)    

La competència deslleial d’una persona en qui confiava el sumirà en un estat d’ànim depressiu. No obstant, si analitza amb objectivitat la situació, veurà que té motius per alegrar-se’n. Relacions familiars grates.

Temes:

Horòscop