Horòscop diari

Horòscop d’avui, dissabte 13 de maig del 2023

¿Vol saber quina és la predicció del seu horòscop d’avui en l’amor, la feina, la salut i els diners? Descobreixi el que li ofereixen els astres

Horòscop d’avui, dissabte 13 de maig del 2023
2
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

Li expliquem les prediccions de l’horòscop d’avui dissabte, 13 de maig del 2023, perquè sàpiga com afrontar la jornada tant en l’àmbit laboral com en el personal o de la parella. Recordi que cada dia pot consultar les prediccions per al futur a la nostra pàgina d’horòscops. Cada matí actualitzem les prediccions del seu horòscop perquè no es perdi cap dia el resultat del que diuen els astres. A part d’això, esperem que tingui un bon dia.

Àries (21 març a 19 abril)

En el pla professional no sortiran les coses com pensava, però podrà treure partit de la seva creativitat. Avui se sentirà en pau amb el món que l’envolta. Si es deixa portar pels seus impulsos viurà els millors moments de la seva vida sentimental.

Taure (20 abril a 20 maig)

La seva ment creativa estarà en ebullició. Aconseguirà millorar idees que, per si mateixes, són excel·lents. Mostri’s obert amb els seus amics i disfrutarà d’una millor relació. Els interessos familiars es veuran afavorits.

Gèminis (21 maig a 20 juny)

El seu rendiment a la feina serà molt irregular, però notarà que millora el seu to vital. Busqui solucions als seus problemes familiars, però sense desesperar-se. Tindrà ocasió de descobrir bons amics. Miri de distreure’s.

Càncer (21 juny a 22 juliol)

Milloraran les seves perspectives en el camp professional. Tot i això, no canti victòria abans de temps. Algun amic íntim es mostrarà primmirat i poc col·laborador. Nit no gaire plàcida al nucli familiar.

Leo (23 juliol a 22 agost)

Algú ha descobert el seu taló d’Aquil·les i pensa aprofitar-se’n, per la qual cosa li convé desconfiar de les llagoteries. Rebrà bones notícies d’algú que es troba lluny. Intensa vida social a la nit.

Verge (23 agost a 22 setembre)

A la feina no deixi res a l’atzar i lligui bé tots els caps. En l’àmbit econòmic la sort li somriurà, amb possibilitats certes de guanys econòmics. Tindrà ocasió de relacionar-se de nou amb vells amics. 

 

Balança (23 setembre a 22 octubre)

Si no controla el seu mal humor propiciarà, sense cap dubte, friccions amb els seus companys. Irascibilitat a flor de pell, que pot conduir-lo a un comportament injust i dur amb els seus inferiors.

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

Potser se sentirà inclinat a sobrevalorar-se i impulsat a iniciar empreses molt per sobre de la seva capacitat. Procuri ser més realista si vol evitar problemes. En el pla sentimental necessitarà aclarir les seves idees i, possiblement, entonar el «mea culpa».

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

En l’econòmic la inestabilitat sembla ser la nota dominant. Consideri desapassionadament els riscos abans de començar noves empreses, que podrien malmetre la seva actual situació. La seva vida social cobrarà importància a la nit.

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

Se sentirà il·lusionat amb les seves perspectives professionals, que portaran un increment de les seves obligacions i dels seus ingressos. Un problema familiar pot ser origen de diferències amb la seva parella. Aguanti els nervis, que estaran una mica alterats.

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

L’esperit de col·laboració serà nota dominant en el seu entorn laboral. Hi haurà diferències de criteri en un tema familiar, però potser la seva postura no serà la correcta. Mostri’s cooperador i miri d’escurçar distàncies. 

Peixos (19 febrer a 20 març)    

Avui tindrà les idees molt clares i avançarà més a la feina. En els camps amistós i sentimental només té motius per sentir-se satisfet. S’acosta un feliç esdeveniment familiar. Compte amb la beguda i la bona taula.

Temes:

Horòscop