Horòscop diari

Aquesta és la predicció de l’horòscop per signes del zodíac d’avui dilluns, 8 de maig del 2023

Coneix la sort del teu horòscop d’avui a través dels signes del zodíac: tot sobre l’amor, els diners, la feina i la salut

Aquesta és la predicció de l’horòscop per signes del zodíac d’avui dilluns, 8 de maig del 2023
2
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

Coneix la previsió de l’horòscop per a avui dilluns, 8 de maig del 2023. Estigui atent al que els astres li tenen reservat. ¿Com anirà a la feina? ¿Hi haurà sorpreses en l’amor o tot continuarà igual? Econòmicament... ¿canviaran les coses? ¿És ara un bon moment per llançar-se a un joc d’atzar? Resolgui els seus dubtes amb el nostre horòscop diari.

Àries (21 març a 19 abril)

Avui se sentirà satisfet al màxim, perquè els bons moments se succeiran un rere l’altre. Eviti els excessos i vagi molt amb compte si ha de conduir. Possibilitat molt acusada que la seva parella li faci confidències inesperades.

Taure (20 abril a 20 maig)

Potser rep una invitació dels seus col·legues. Cuidi el seu comportament en societat, perquè serà de molta ajuda professional. La vida sentimental s’anuncia molt encoratjadora. A partir d’última hora de la tarda la nota dominant serà la diversió.

Gèminis (21 maig a 20 juny)

Sentirà un viu desig de compartir el que té amb les persones de la seva intimitat. Es notarà també atret per les emocions i l’aventura. És possible que planegi un viatge a molt curt termini. Continuï comunicatiu amb els seus íntims.

Càncer (21 juny a 22 juliol)

Miri de causar la millor impressió possible. Extremi la seva elegància i bona aparença. En els ambients socials tothom buscarà la seva companyia, però sigui caut amb les seves despeses. La nota predominant del dia serà el bon humor.

Leo (23 juliol a 22 agost)

Moment favorable per a activitats artístiques i literàries. Es presenta un dia tranquil i casolà. Disfruti de la pau que ha aconseguit i practiqui les seves aficions preferides.

Verge (23 agost a 22 setembre)

Algú que depèn de vostè patirà una gran tensió nerviosa i necessitarà la seva ajuda i el seu suport. Avui li serà fàcil prendre decisions familiars. Una proposició de negocis pot resultar inviable.

Balança (23 setembre a 22 octubre)

Accepti totes les invitacions o suggeriments que li facin. La seva vida social desembocarà en senders romàntics. Mostri’s tal com és i oblidi la tendència que té a ocultar la seva personalitat.

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

Refreni la propensió a cometre indiscrecions. La vida sentimental es veurà afavorida, però no és el moment oportú per a comportaments poc convencionals. Miri de controlar la seva impaciència.

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

Disfrutarà d’activitats tranquil·les com passejar o visitar algun amic. A la tarda les seves ganes de passar-ho bé seran enormes i potser viu moments emocionants. A la nit no abusi de la seva bona salut.

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

Una trucada a primeres hores del matí farà que canviï els plans que tenia concebuts. Dediqui’s a escriure les cartes que té pendents. Música i lectura seran activitats molt indicades per a la vetllada.

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

Avui podrà disfrutar de les seves aficions, però vagi amb compte de distribuir bé el seu temps i no apartar-se dels altres. Bufaran vents immillorables tant per a les seves relacions familiars com les amistoses. No prolongui la vetllada més del necessari. 

Peixos (19 febrer a 20 març)    

Hi ha moltes possibilitats que alterni socialment amb els seus companys de feina. Tot i que una persona posi una nota discordant, en general prevaldrà l’harmonia. Sigui caut al parlar dels seus assumptes.

Temes:

Horòscop