Mobilitat

Una incidència a Rodalies ocasiona retards de 25 minuts a la línia R4

  • Renfe posa un servei de bus llançadora entre Sant Vicenç de Calders i Barcelona arran de la incidència a l’R2 sud

  • L’R2 de Rodalies trigarà almenys tres setmanes a recuperar la normalitat

  • El ‘déjà-vu’ dels viatgers de Rodalies

Una incidència a Rodalies ocasiona retards de 25 minuts a la línia R4

Mònica Serra

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una incidència ha provocat aquest migdia retards d’uns 25 minuts en els trens de la línia de rodalies R4, segons ha informat Rodalies a les xarxes socials. El gestor ferroviari Adif ha precisat també a les xarxes socials que la incidència s’ha produït a la infraestructura de Sant Feliu de Llobregat, per la qual cosa el trànsit s’ha interromput momentàniament entre Molins de Rei i Cornellà de Llobregat. Protecció Civil ha indicat que ha activat en fase de prealerta el pla Ferrocat.

Notícies relacionades

D’altra banda, Renfe ha anunciat que reforçarà amb un servei complementari de bus llançadora l’oferta entre Sant Vicenç de Calders i Barcelona arran de la incidència a l’R2 sud. Aquests autobusos circularan en hora punta: de dilluns a divendres entre les 06.00 i les 09.00 h cap a Barcelona, i en sentit contrari, cap a Sant Vicenç de Calders, entre les 18.00 i les 20.30 h.

D’aquesta manera es donarà continuïtat fins a Barcelona als trens Regionals (R13, R14, R15, R16 i R17) que, derivat de la restricció de capacitat en el tram Castelldefels-el Prat de Llobregat, han de finalitzar el recorregut a Sant Vicenç. Els serveis complementaris de busos llançadora amb Barcelona de Castelldefels, Gavà i Sant Vicenç de Calders oferiran 35.000 places setmanals, segons ha assenyalat la companyia ferroviària.