Horòscop diari

Horòscop d’avui divendres, 5 de maig del 2023

¿Vol saber quina és la predicció del seu horòscop d’avui en l’amor, la feina, la salut i els diners? Descobreixi el que li ofereixen els astres

Horòscop d’avui divendres, 5 de maig del 2023
2
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

Li expliquem les prediccions de l’horòscop d’avui divendres, 5 de maig del 2023, perquè sàpiga com afrontar la jornada tant en l’àmbit laboral com en el personal o de la parella. Recordi que cada dia pot consultar les prediccions per al futur a la nostra pàgina d’horòscops. Cada matí actualitzem les prediccions del seu horòscop perquè no es perdi cap dia el resultat del que diuen els astres. A part d’això, esperem que tingui un bon dia.

Àries (21 març a 19 abril)

Tot anirà sobre rodes a la feina i farà contactes molt profitosos per a la seva trajectòria professional. Les activitats entre amics presenten avui bons auspicis. Descobrirà facetes de la personalitat de la seva parella que li encantaran.

Taure (20 abril a 20 maig)

Avui és un dia amb marcats matisos d’indolència. Llevat que aconsegueixi sobreposar-se, la jornada serà poc profitosa. En el terreny amistós actuarà com a moderador d’una discussió. 

Gèminis (21 maig a 20 juny)

Serà capaç d’afrontar tasques intel·lectuals d’envergadura. Un rumor podria resultar certament alarmant, però procuri comprovar-lo abans de preocupar-se. A la nit no tindrà cap problema per passar-ho bé.

Càncer (21 juny a 22 juliol)

Tot i que en general tindrà una visió clara dels seus assumptes professionals, en alguns es pot mostrar massa ancorat en els seus punts de vista. En l’econòmic li convé controlar més les seves despeses. La seva vida social el portarà a cometre excessos. 

Leo (23 juliol a 22 agost)

Haurà de confiar en la seva excel·lent intuïció pel que fa a temes professionals. Necessitarà molt de tacte en el tracte amb un familiar. Limiti’s a les seves possibilitats a l’hora de reformar casa seva i no accepti altres opinions. 

Verge (23 agost a 22 setembre)

Anticipi’s als altres i procuri portar la iniciativa a la feina. Sigui molt acurat o podria perdre una cosa de valor que li és molt necessària. En el terreny amistós accepti amb elegància punts de vista oposats als seus. 

 

Balança (23 setembre a 22 octubre)

La seva habilitat li permetrà treure profit econòmic del seu talent creatiu. Hauria de concretar la seva opinió referent a un tema familiar. En conjunt, el dia serà satisfactori.

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

Avui no es mostrarà gaire perspicaç en el pla professional. Per això és preferible que demori prendre qualsevol decisió, ja que podria penedir-se’n. A la nit concedeixi’s el repòs necessari per sentir-se a gust.

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

No li serà fàcil fer-se comprendre en l’entorn laboral, però no deixi que això li faci sortir el mal geni. Rebutgi una invitació per a una reunió social. Planegi amb més deteniment el viatge que té al cap.

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

No es polaritzi en un sol tema professional, perquè assumptes importants podrien escapar-se-li de les mans. No sigui tan malgastador amb els seus amics. Rebrà bons consells de qui menys ho espera. Plàcides relacions familiars i sentimentals.

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

Posposi fins a la setmana vinent la decisió de negocis que ha de prendre. Llavors veurà les coses amb més claredat. Sigui amable i considerat amb les persones que l’envolten. Si opta per la tranquil·litat familiar, passarà una vetllada molt agradable. 

Peixos (19 febrer a 20 març)    

A la feina tot anirà com la seda. Es confirmen les bones perspectives. El seu ànim serà alegre i comunicatiu. A la nit la millor opció serà un bon espectacle.

Temes:

Horòscop