Successos

Quatre detinguts després d’un tiroteig sense ferits en ple carrer al Guinardó de Barcelona

  • Els assassins de Salou van cosir a trets les dues víctimes quan eren al cotxe

  • Dos clans converteixen set blocs de Sant Cosme en un gueto de producció de marihuana

Quatre detinguts després d’un tiroteig sense ferits en ple carrer al Guinardó de Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos d’Esquadra investiguen un tiroteig que es va produir ahir poc abans de les set de la tarda al Guinardó (Barcelona). La policia va detenir quatre sospitosos d’entre 28 i 35 anys. En l’incident no hi va haver ferits. Els primers dos arrestats eren en un Seat Ibiza negre i van ser sorpresos pels agents de la policia catalana que van respondre a l’avís de ciutadans que van sentir els trets, segons van relatar alguns testimonis a aquest diari, que a més van facilitar imatges en les quals s’aprecia la contenció policial dels dos homes. Més tard, a les 22.20 en van detenir dos més, que s’havien amagat en un pis, segons informen fonts dels Mossos.

Els fets van passar al carrer d’Anna Maria Martínez, quan aquests dos primers ocupants, suposadament, van encanonar un home que va fugir i es va refugiar en un edifici situat al número 21 d’aquest carrer, segons va avançar la periodista Anna Punsí. Al lloc del tiroteig, la policia va trobar bales i impactes en un vehicle.

Els agents van escorcollar l’Ibiza i també el domicili, on, segons els veïns, van entrar i sortir molts antiavalots.

Els Mossos han obert una investigació per determinar, entre altres aspectes, si l’arma utilitzada en el tiroteig és real o de fogueig. Així mateix, agents de la Unitat d’Investigació d’Horta-Guinardó estan recollint el màxim d’indicis per determinar també la relació entre els detinguts.

Notícies relacionades

El succés va provocar alteracions al transport públic perquè la policia mantenia el carrer acordonat. Els agents de la Guàrdia Urbana van tallar el trànsit als voltants per protegir la tasca dels Mossos.

Aquest tiroteig va tenir lloc només 24 hores després d’un altre d’ocorregut a Salou. En aquest cas, dos homes van matar els dos ocupants d’un vehicle per causes que s’investiguen.