Horòscop diari

Horòscop d’avui, dilluns 1 de maig de 2023

¿Vol saber quina és la predicció del seu horòscop d’avui en l’amor, la feina, la salut i els diners? Descobreixi el que li ofereixen els astres

Horòscop d’avui, dilluns 1 de maig de 2023
2
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

Li expliquem les prediccions de l’horòscop d’avui, dilluns 1 de maig de 2023, perquè sàpiga com afrontar la jornada tant en l’àmbit laboral com en el personal o de la parella. Recordi que cada dia pot consultar les prediccions per al futur a la nostra pàgina d’horòscops. Cada matí actualitzem les prediccions del seu horòscop perquè no es perdi cap dia el resultat del que diuen els astres. A part d’això, esperem que tingui un bon dia.

Àries (21 març a 19 abril)

No espatlli el diumenge discutint amb els seus familiars o amics. Doni curs a la seva imaginació i faci plans referents a la seva situació professional. Es presenta un dia tranquil en aparença, però ple d’emocions interiors.

Taure (20 abril a 20 maig)

Tindrà confiança a dojo en vostè mateix. Malgrat algun petit disgust, aprofitarà bé les oportunitats de divertir-se que li surtin. Deixi’s portar pels esdeveniments i no miri d’analitzar-ho tot.

Gèminis (21 maig a 20 juny)

Pot tenir una forta discussió amb un amic íntim si el força a seguir els seus consells. Exposi-li el seu punt de vista de manera més diplomàtica. Vida sentimental activa i agradable. Possible cop de sort en el terreny econòmic.

Càncer (21 juny a 22 juliol)

Dia amb vida social molt activa. Oblidi’s de la feina i d’altres preocupacions i tregui el màxim partit a les moltes oportunitats que, sens dubte, li sorgiran de passar-ho bé. És possible que faci canvis positius a casa seva. 

Leo (23 juliol a 22 agost)

Avui tindrà un dia molt irregular en l’ús dels seus diners, cosa que pot donar lloc a desavinences amb la seva parella. Miri de ser més estalviador. Relacions socials en què la nota més destacada pot ser l’avorriment.

Verge (23 agost a 22 setembre)

És probable certa tendència a sentir-se una mica deprimit. Fer esport o veure algun espectacle li anirà com l’anell al dit i millorarà el seu humor. Vida sentimental sense problemes. 

 

Balança (23 setembre a 22 octubre)

Bon moment per a activitats familiars, en què predominarà la seva excel·lent comunicació. Un suggeriment que potser li facin podria servir-li d’esperó per reconsiderar situacions en què es troba immers i que pot millorar. Segueixi-la, doncs, sense dubtar-ho.

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

No deixi que les preocupacions li amarguin el dia. En el terreny amistós, probable trobada amb una persona que arribarà a ser molt important en la seva vida. Relacions sentimentals grates. A la nit no es retiri gaire tard a descansar.

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

Estarà molt orgullós de vostè mateix i molt segur de la seva vàlua. Avui tendirà a veure-ho tot de color rosa. Serà una companyia molt agradable per a les persones que l’envoltin. No s’excedeixi gaire en les despeses.

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

No abandoni els seus amics per aquestes noves amistats. Patirà una gran decepció amb una persona que ha sobrevalorat. Procuri ser més imparcial a l’hora de jutjar i no es deixi portar per una primera impressió. El seu panorama sentimental va vent en popa.

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

Miri de dedicar més temps a la família. Hi ha algú que es troba sol i el necessita. No li regategi el seu suport. Diversió i ambient casolà no són incompatibles, així que compagini’ls. 

Peixos (19 febrer a 20 març)    

Miri de mantenir una relació clara i afectuosa amb una persona de la seva intimitat. Avui passarà un dia excel·lent en companyia d’algú molt estimat. Disfruti’l. 

Temes:

Horòscop