SANITAT

Forbes situa la Fundació Jiménez Díaz com a primer hospital de referència a Espanya

A l’hora d’elaborar la llista, la revista s’ha basat en els rànquings sanitaris a nivell nacional i internacional, els premis i reconeixements rebuts i algunes de les fites aconseguides per aquests centres en els últims anys

Forbes situa la Fundació Jiménez Díaz com a primer hospital de referència a Espanya
1
Es llegeix en minuts

L’Hospital Universitari Fundació Jiménez Díaz és el principal hospital de referència a Espanya, segons Forbes. La revista va fer pública aquesta setmana la llista amb els 25 centres sanitaris referents al país, en la qual s’inclouen hospitals de diverses comunitats autònomes: Madrid, Catalunya, Andalusia, País Valencià, País Basc, Cantàbria i Navarra.

Centres que fan que Espanya compti amb un dels sistemes sanitaris més reconeguts a nivell mundial, ja que «destaquen per la seva qualitat assistencial i excel·lència en el servei que ofereixen als pacients», va assenyalar Ignacio Quintana, director general de Forbes España, per a Atlas.

Per realitzar la llista, la revista del món dels negocis s’ha basat en els rànquings sanitaris a nivell nacional i internacional, els premis i reconeixements rebuts i algunes de les fites aconseguides per aquests centres en els últims anys. «En el número u apareix la Fundació Jiménez Díaz, que és un referent a nivell nacional i internacional, amb una història plena de fites i en l’ús d’investigació tant a nivell tecnològic com a nivell científic», va indicar Ignacio Quintana.

Notícies relacionades

La capçalera també destaca del centre madrileny l’ús de tecnologia d’avantguarda, com l’ús d’intel·ligència artificial per predir l’evolució dels pacients amb coronavirus durant la pandèmia de SARS-CoV-2. També posa en valor els seus últims reconeixements, com l’EFQM Global Award, que va convertir la Fundació Jiménez Díaz en el primer hospital del món a rebre el premi a l’Excel·lència en Gestió de més prestigi internacional, el Top20 Gestió Hospitalària Global o el BIC al Millor Hospital de Complexitat Alta.

Després de la Fundació Jiménez Díaz, acaben de configurar el ‘top 5’ els hospitals La Paz,el Clínic de Barcelona,el 12 de Octubre i el Gregorio Marañón. La selecció dels 25 centres s’ha realitzat tenint en compte més de 700 centres públics i privats d’Espanya.

Temes:

Forbes Hospitals