Horòscop diari

Aquesta és la predicció de l’horòscop per signes del zodíac per avui, dijous 20 d’abril de 2023

Conegui la sort del seu horòscop per a avui a través dels signes del zodíac: tot sobre l’amor, els diners, la feina i la salut

Aquesta és la predicció de l’horòscop per signes del zodíac per avui, dijous 20 d’abril de 2023
2
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

Conegui la previsió de l’horòscop per avui, dijous 20 d’abril de 2023. Estigui atent al que els astres li tenen reservat. ¿Com li anirà la feina? ¿Hi haurà sorpreses en l’amor o tot continuarà igual? Econòmicament... ¿canviaran les coses? ¿És ara un bon moment per llançar-se a un joc d’atzar? Resolgui els seus dubtes amb el nostre horòscop diari.

Àries (21 març a 19 abril)

Trigarà una mica a aconseguir la resposta correcta a un problema professional. Després haurà d’esforçar-se per convèncer els altres que val la pena. Moment favorable per a temes personals i vida familiar.

Taure (20 abril a 20 maig)

Tot i que un assumpte professional sembla poc probable, s’obriran bones perspectives, que augmentaran en el pròxim futur. Millorarà sensiblement el grau de comunicació amb els seus amics.  

Gèminis (21 maig a 20 juny)

Tot i que tancarà satisfactòriament un acord comercial, sigui caut pel que fa als interessos econòmics. En el terreny amistós miri de no analitzar tant els seus amics i accepti’ls tal com són.

Càncer (21 juny a 22 juliol)

La feina avançarà més lentament del previst, però en conjunt, la jornada resultarà molt positiva. Se sentirà temptat de fer un ús imprudent del seu crèdit. Un nen podria presentar un cert grau d’incomunicació.

Leo (23 juliol a 22 agost)

Procuri evitar improvisacions a la feina i no porti res a terme sense haver-ho meditat. Oblidar una cita que tenia concertada pot crear una situació enutjosa. A la nit haurien de tenir prioritat les seves activitats familiars.

Verge (23 agost a 22 setembre)

Tot i que potser hi hagi un canvi de plans, la nova alternativa professional serà del seu grat. Potser hi ha distanciament amb un amic. Intenti esbrinar-ne els motius. A la nit serà molt forta la temptació de comportar-se amb un cert grau d’infantilisme. 

Balança (23 setembre a 22 octubre)

Les actituds serioses i clares li donaran millor resultat a la feina. En l’àmbit familiar practiqui tolerància i comprensió i tot anirà sobre rodes. Procuri accentuar també la cordialitat amb els seus amics.

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

Tots aquests que l’aconsellen i li prometen suport financer no han de ser presos gaire seriosament. Moltes coses de les que senti avui seran superficials i poc sinceres. A la nit és preferible que es quedi a casa.

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

Necessitarà redoblar l’atenció si firma qualsevol document. Procuri fer les comprovacions necessàries a través d’una adequada informació. No se sulfuri per l’actitud malintencionada d’altres persones. 

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

Prestar atenció als petits detalls serà potser la millor manera d’arreglar qüestions importants de la seva feina. En les seves relacions afectives. el desig de complaure podria portar-lo a gastar d’una manera imprudent.

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

Es veurà assaltat per noves idees i serà capaç d’expressar-les amb claredat i convicció. Els seus plans professionals prendran cos a última hora. En les seves relacions amistoses no es deixi arrossegar a participar en converses que vagin contra les seves conviccions íntimes. 

Peixos (19 febrer a 20 març)    

En temes professionals tracti que predomini el sentit comú. Tots els membres de la família posaran de part seva el que puguin per evitar xocs entre ells, però això deixarà la porta oberta a més d’un malentès.

Temes:

Horòscop