Horòscop diari

Horòscop d’avui dijous, 13 d’abril del 2023

¿Vol saber quina és la predicció del seu horòscop d’avui en l’amor, la feina, la salut i els diners? Descobreixi el que li ofereixen els astres

Horòscop d’avui dijous, 13 d’abril del 2023
3
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

Li expliquem les prediccions de l’horòscop d’avui dijous, 13 d’abril del 2023, perquè sàpiga com afrontar la jornada tant en l’àmbit laboral com en el personal o de la parella. Recordi que cada dia pot consultar les prediccions per al futur a la nostra pàgina d’horòscops. Cada matí actualitzem les prediccions del seu horòscop perquè no es perdi cap dia el resultat del que diuen els astres. A part d’això, esperem que tingui un bon dia.

Àries (21 març a 19 abril)

La seva intuïció en el terreny professional i l’econòmic serà notable. En el pla afectiu li serà molt difícil discernir el que ha de revelar del que s’ha de guardar. Bon moment per planificar un viatge amb la seva parella. 

Taure (20 abril a 20 maig)

A primeres hores del matí s’haurà d’enfrontar a problemes a la feina i haurà de mirar de trobar les solucions adequades. Sembla que un acte social li proporcionarà una gran satisfacció, però li costarà aconseguir que l’acompanyi la seva parella. 

Gèminis (21 maig a 20 juny)

Potser serà objecte d’un sentiment d’enveja a la feina, de manera que és preferible que no reveli els seus plans. En el terreny amistós no serviran avui els termes mitjans. A la nit triï pau i tranquil·litat.

Càncer (21 juny a 22 juliol)

L’enginy serà una carta important a la feina. Hi haurà més entesa en el terreny familiar, però eviti portar la veu cantant. A última hora la seva vida social serà molt divertida.

Leo (23 juliol a 22 agost)

La seva activitat estarà fonamentalment dirigida a progressar en la seva trajectòria professional i la sort estarà al seu costat. Si té fills és probable que hagi d’assistir a un acte escolar. Pot ser que s’encapritxi d’un nou objecte per a casa seva.

Verge (23 agost a 22 setembre)

Els èxits que aconsegueixi a la feina consolidaran la confiança en vostè mateix. La diferència de gustos podria originar un desacord amb un familiar, però l’harmonia serà perfecta en el pla sentimental. 

 

Balança (23 setembre a 22 octubre)

En el camp professional exposi les seves idees, ja que les respostes seran favorables. No és habitual en vostè, però és possible que se senti una mica gelós i possessiu. Procuri arribar a un bon grau de comunicació amb els altres.  

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

L’excés de preocupació i la possibilitat de fer una planxa són factors negatius que es podrien presentar avui a la feina. Les activitats de temps lliure es veuran afavorides.

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

Haurà de controlar certa tendència a l’escapisme durant la seva feina si no vol fer hores extres. La manera de fer servir el seu temps lliure no sol ser un problema per a vostè, però avui haurà de repartir-lo en dues direccions diferents.

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

Un col·laborador no arribarà a comprendre exactament les seves metes, de manera que potser no li donarà el suport que necessita. En el terreny amistós la lleialtat es veurà posada a prova. Les hores nocturnes seran apropiades per a activitats relaxants.

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

Una proposta professional podria tenir implicacions ocultes. Un amic no estarà en la seva mateixa longitud d’ona. La vida familiar serà avui una opció més encertada que la social. 

Peixos (19 febrer a 20 març)    

Les excuses que li donin altres persones pot ser que no siguin sinceres, però no han de ser motiu perquè no segueixi endavant amb els seus projectes professionals. Els temes econòmics poden ser causa de fricció en la seva vida familiar.

Temes:

Horòscop