Horòscop diari

Aquesta és la predicció de l’horòscop per signes del zodíac per a avui dimarts, 4 d’abril del 2023

Coneix la sort del teu horòscop per a avui a través dels signes del zodíac: tot sobre l’amor, els diners, la feina i la salut

Aquesta és la predicció de l’horòscop per signes del zodíac per a avui dimarts, 4 d’abril del 2023
3
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

Coneix la previsió de l’horòscop per a avui dimarts, 4 d’abril del 2023. Estigui atent al que els astres li tenen reservat. ¿Com anirà a la feina? ¿Hi haurà sorpreses en l’amor o tot continuarà igual? Econòmicament... ¿canviaran les coses? ¿És ara un bon moment per llançar-se a un joc d’atzar? Resolgui els seus dubtes amb el nostre horòscop diari.

Àries (21 març a 19 abril)

La seva capacitat per assumir el comandament serà un factor positiu a la feina. Parlar de la seva bona sort podria ser motiu d’enveja per als altres. Sàpiga jutjar bé l’estat d’ànim de la gent que té al davant. Clima familiar plàcid.

Taure (20 abril a 20 maig)

No és moment per a grans ostentacions professionals, però procuri no fer-se enrere i segueixi endavant en el seu camí. En el terreny amistós intenti que petites coses no arribin a un punt mort. Viurà intensament la seva vida sentimental. 

Gèminis (21 maig a 20 juny)

Sembla que serà un bon dia per a contactes professionals preliminars, però no per finalitzar acords. L’idealisme serà ara la seva millor carta. Pensar a estalviar una mica de diners no seria mala idea. En conjunt resultarà un dia tranquil.

Càncer (21 juny a 22 juliol)

Una original proposta professional mereixeria estudiar-se més a fons. Mostrar-se melancòlic amb els seus íntims limitarà les seves possibilitats de sentir-se realment feliç. Els amics li seran de molta ajuda.

Leo (23 juliol a 22 agost)

Necessitarà enfocar de manera més realista alguns aspectes professionals. Posarà tot el seu interès a aconseguir un nou objecte per a la seva llar. Relacions afectives grates, en les quals la tranquil·litat serà nota dominant.

Verge (23 agost a 22 setembre)

En el pla professional vigili un excés d’impaciència que podria fer que no aconseguís tot el que es proposa. La diferència de gustos podria anar separant-lo d’altres persones. Certes formes de comportament no van amb el seu estil. No faci cas d’enraonies.

Balança (23 setembre a 22 octubre)

Tot i que en el terreny professional aconseguirà progressos satisfactoris, continuarà sent necessari que controli les seves despeses. La seva vida sentimental es presenta favorable, però és possible que se senti atacat per la gelosia. Pot ser sorgeixen possibilitats imprevistes per viatjar.

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

Si algú el fa sortir de polleguera a la feina, procuri que algú altre no pagui els plats trencats. La felicitat li arribarà a través de la seva relació sentimental, sempre que no ho destrossi tot amb els seu tropells de mal geni.

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

Tot i que les seves aspiracions professionals siguin molt altes, miri d’acontentar-se avui amb progressos modestos. En el pla familiar no li prestaran tota l’atenció que vostè voldria. Ho passarà bé si surt a la nit amb els seus amics.

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

La feina i les aficions li proporcionaran avui moments grats. No obstant, el record de problemes familiars sorgits ahir podrien fer-lo sortir de polleguera. Sigui més objectiu i no doni a les coses més importància de la que tenen.

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

A la feina vagi amb compte amb les ofertes que suposin condicions imposades. Sortir de compres serà una autèntica delícia, però potser gastarà massa. Vida afectiva grata i felicitat en l’amor. 

Peixos (19 febrer a 20 març)    

Treballar en grup tindrà els seus pros i contres, ja que cada un dels seus components mostrarà els seus propis gustos i les seves peculiaritats, però serà positiu. L’amor acolorirà el seu panorama vital d’avui.

Temes:

Horòscop