Aquestes titulacions universitàries tenen molta demanda en el mercat laboral català

TecnoCampus estrena dues noves titulacions: el Grau en Nutrició Humana i Dietètica i el doble grau en Turisme i Gestió de l'Oci / Màrqueting i Comunitats digitals, les dues amb alta demanda de professionals

El centre universitari adscrit a la UPF celebrarà una jornada de portes obertes el pròxim 22 d'abril

TecnoCampus estrena dues noves titulacions

TecnoCampus estrena dues noves titulacions / Cedida / TecnoCampus

3
Es llegeix en minuts
Pep Canals

Vivim en un món global i constant progrés que, cada vegada més, reclama professionals altament qualificats per al mercat laboral. I, en aquest sentit, triar una titulació universitària és una de les decisions més transcendentals a la qual s'enfronten els milers de joves que entre el 7 i el 9 de juny es presentaran a les proves d'accés a la universitat (PAU) a Catalunya.

Segons l'últim informa de “La inserció laboral dels graduats i graduades de les universitats catalanes”, elaborat per l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU), el 83% de les persones amb titulació universitària de grau o equivalent està ocupada, xifra que augmenta de manera considerable si se li sumen els estudis de màster o el doctorat. És a dir, cursar una titulació universitària és una aposta segura de futur.

TecnoCampus, centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra situat a Mataró, continua apostant per titulacions amb demanda de perfils professionals dels àmbits de la tecnologia, l'empresa, el sector audiovisual i la salut. I, per al curs 2023-2024, posarà en marxa dues noves propostes: El Grau en Nutrició Humana i Dietètica i el doble grau en Turisme i Gestió de l'Oci / Màrqueting i Comunitats digitals. Dues titulacions que completaran una oferta de 19 graus i dobles graus que ofereix el centre adscrit a la UPF.

TecnoCampus és un centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra (UPF)

/ Cedida / TecnoCampus

Per què estudiar Nutrició Humana i Dietètica?

Segons l'empresa de gestió de recursos humans Randstad, des de fa alguns anys els perfils professionals relacionats amb el sector de l'alimentació compten amb una alta demanda. Tot això, molt vinculat a l'auge de l'alimentació sostenible i al creixement de l'interès pels patrons d'alimentació saludable. Les dades ho avalen: el 84% dels titulats catalans han aconseguit inserir-se amb èxit al mercat laboral i la Generalitat de Catalunya va impulsar en 2022 la incorporació de 150 dietistes-nutricionistes al sistema públic de salut.

El Grau en Nutrició Humana i Dietètica fa anys que està en el mapa universitari català i, ara, TecnoCampus ha presentat la seva titulació en aquest àmbit per al pròxim curs. El grau comptarà amb dos itineraris formatius d'especialització: Nutrició Clínica i Nutrició Esportiva. Un més enfocat a l'atenció sanitària i un altre a la preparació de l'alimentació esportiva, un dels pilars bàsics de qualsevol esportista d'alt rendiment.

Una de les particularitats de la titulació de TecnoCampus és, que, es durà a terme de manera semipresencial. Un factor avantatjós per als estudiants, ja que els permetrà la possibilitat de compaginar la seva activitat laboral i acadèmica.

 

Doble titulació: turisme i màrqueting

El turisme és un dels sectors més importants de l'economia catalana. En l'actualitat, segons dades de Foment del Treball, representa el 12% del PIB de Catalunya i ocupa a un 13% de la població activa. Aquest sector, a més, és un dels quals més inverteixen en màrqueting digital. TecnoCampus, veient el creixement dels dos sectors i la previsió de la necessitat d'inversió en màrqueting que tindrà el Turisme en els pròxims anys, ha unit les dues branques en el doble grau en Turisme i Gestió de l'Oci / Màrqueting i Comunitats Digitals.

La indústria del turisme inverteix cada vegada més en màrqueting 

/ Cedida/ TecnoCampus

Els estudiants podran obtenir les dues titulacions en cinc anys, especialitzant-se en una branca amb un enorme creixement de demanda. La titulació de Turisme i Gestió de l'Oci ja formava part de l'oferta de TecnoCampus i també és possible cursar el doble grau amb Administració d'Empreses.

Jornada de portes obertes de TecnoCampus el 22 d'abril

Si vols conèixer TecnoCampus i les seves 19 titulacions de grau i doble grau, el pròxim 22 d'abril és la teva oportunitat. El centre celebrarà una jornada de portes obertes en la qual alumnes i professors del centre adscrit a la UPF t'ensenyaran les instal·lacions i podràs conèixer en profunditat cadascuna de les titulacions ofertes.

Aquestes sessions constaran d'una explicació de la titulació i les seves sortides professionals per part del coordinador o coordinadora del grau, una intervenció d'un alumne en la qual els futurs estudiants podran conèixer de primera mà l'experiència d'estudiar en TecnoCampus i, finalment, un torn de preguntes i una visita per cadascun dels racons del campus.

El centre adscrit a la UPF celebrarà una jornada de portes obertes el 22 d'abril 

/ Cedida / TecnoCampus

Per a assistir a la jornada de portes obertes de TecnoCampus, que és totalment gratuïta, has d'inscriure't prèviament.