Incidència

Un AVE avariat deixa 95 passatgers atrapats dins d’un túnel a l’estació de Sants de Barcelona

Renfe ha informat que s’ha enviat un altre tren per a «acoblar-se i poder apartar-lo a Sants»

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un tren de l’AVE amb 95 passatgers que venia de Figueres (Girona) s’ha avariat dins d’un túnel a l’entrada de l’estació de Sants (Barcelona) aquest dilluns a la nit, segons han informat fonts de Renfe i Protecció Civil a Europa Press.

S’ha tallat la circulació d’alta velocitat en els dos sentits a causa de l’incident, que es tracta d’una avaria mecànica que s’ha produït a les 20.30 hores al tren de les 19.35 que feia el recorregut Figueres - Barcelona Sants.

Les fonts de Renfe han afirmat que, com a conseqüència de l’avaria, el tren ha quedat aturat i que s’ha enviat un altre tren per a «acoblar-se i poder apartar-lo a Sants». També «s’ha avaluat l’opció de transbord a un altre tren situat en paral·lel, però no era viable».

Notícies relacionades

Les fonts de Renfe han assegurat que els 95 passatgers «estan sent informats i s’aplica el compromís de puntualitat amb el 100% de devolució de l’import del bitllet».

A causa de la incidència s’ha activat el pla Ferrocat en la fase de prealerta i, segons Protecció Civil, de moment els passatgers no han necessitat assistència.

Temes:

Barcelona AVE