Noguera

Trobat mort l’excursionista de 77 anys desaparegut mentre feia una via ferrada a Àger

Els bombers han localitzat el cos sense vida de l’excursionista, que coneixia la zona, en un espai de molt difícil accés

Trobat mort l’excursionista de 77 anys desaparegut mentre feia una via ferrada a Àger
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Bombers de la Generalitat han localitzat aquesta matinada el cos sense vida d’un excursionista de 77 anys a Àger (la Noguera). L’home havia sortit a fer una via ferrada divendres al matí en direcció a la Pertusa, però a la nit no va tornar a la casa rural on s’allotjava i es va activar la recerca.

El dispositiu estava format per 16 dotacions dels Bombers, entre elles dues unitats del Grup d’Actuacions Especials (GRAE), una del Grup Caní de Recerca (GRCR) i drons especialitzats. El lloc on s’ha localitzat l’home mort és de molt difícil accés. Cap a mitjanit, una dotació dels GRAE ha trobat el cadàver a la cara nord de la via Castro Urquiza Olmo.

Notícies relacionades

L’home era veí de Barcelona i es coneixia la zona. Segons van informar els Bombers, estava en bona condició física. La dotació del GRAE dels Bombers de la Seu d’Urgell ha custodiat la víctima tota la nit, fins que la Unitat de Muntanya dels Mossos d’Esquadra ha procedit a l’aixecament de cadàver.

Les causes de la mort encara no estan confirmades i els Mossos d’Esquadra iniciaran una investigació policial per aclarir-les.